Google Adsense Gelirlerinizi Nasıl Artırabilirsiniz? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Tuesday, January 15, 2019

Google Adsense Gelirlerinizi Nasıl Artırabilirsiniz?

Google adsense benim gibi blog sahiplerinin en önemli ve belkide tek gelir kaynağıdır. Binbir zorluklarla açılan blog veya sitelerin ayakta kalabilmesi google adsense'den alacakları küçük miktarlara bağlıdır. Eğer bir blog yada siteyi beğendiyseniz ara ara bu siteye uğrayın ve hiç olmazsa blogun varlığını devam ettirmesine destek olun.
Blog veya kişisel siteleri yönetenlerin adsense gibi bir gelir kapısını bulmaları uzun sürmez. Fakat gerçekçi konuşmak gerekirse adsense kabul edilmek de öyle kolay olmaz. Zira google Bu konuda tabir yerindeyse kılı kırk yarıyor desek yanlış olmaz. Eğer sırf adsense kabul edileyim ufak da olsa birseyler kazanırım derseniz yanılırsınız. Sırf bu hevesle başlayıp kapanan bir yığın blog sitesi var. O zaman önce yetenek veya bilgilerinizi aktarmayı birinci hedef olarak seçip daha sonraları adsense kabul edilmeyi planlarsaniz daha mantıklı bir seçim yapmış olursunuz.


Google Adsense ile kimi site sahipleri ayda 15-20 lira kazanırken kimileri de 5-10 bin liraya kadar kazanabiliyor. Peki bu uçurumun nedeni nedir derseniz  bunun birden fazla nedeni var. Sitenin kalitesi, içerik miktarı, reklam yerleşimi, seo kalitesi vb nedenler gelirlerinizi etkileyen nedenler arasında. Peki google adsense Gelirlerinizi nasıl artırabilirsiniz?
Bu konuyla alakalı pek çok makale bulabilirsiniz. Bende sizler için adsense ile ilgili yerli ve yabancı sitelerden araştırmalar yaptım. Ulaştığım sonuçları sitemde ara ara paylaşmaya çalışacağım. Google adsense gelirlerinizi nasıl artırabiliceginizi, reklam yerleşimini nasıl yapacağınızı, seo çalışmasının gelirlerinize etkisi gibi değişik konularda bilgilerimi paylaşacağım. Baştan belirtmek isterim ki uçuk hayaller bekleyenler bir anda zirveye oturup gelirlerini katlamayı düşünenler varsa onlar için herhangi bir fikrim yok. Ben daha çok sıkıcı da olsa gerçekçi sonuçları paylaşmak istiyorum. İnşaallah bu konuda bir faydam dokunur.şimdilik kısa bir giriş yapalım. Diğer yazımızda da Adsense gelirinizi artırabileceğiniz yolları kısaca anlatmaya devam edeceğim. 

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.