Excel Programları - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Tuesday, December 18, 2012

Excel Programları

Excel ile ilgili bir program mı hazırladınız? Programınızı paylaşmak mı istiyorsunuz? Programınıza güveniyor musunuz? O zaman sizi sitemize programlarınızı paylaşmaya davet ediyoruz.
Excel ile hazırlanacak yüzlerce farklı program var. Program hazırlamayı sevenlerin tercih ettikleri bir yazılım da excel programı. Eğer sizde excel ile program hazırlamayı seviyorsanız, programlarınızı başkalarıyla paylaşmak istiyorsanız sitemize sizi de bekliyoruz. Sitemizde hazırladığınız excel programlarını ister ücretsiz istersenizde ücretini belirterek tanıtabilir ilgilenenlere dağıtabilirsiniz. Tabiki burada bütün sorumluluk size ait. Programınızın işlemesinden, hatalarından , doğacak hukuki bütün sorumluluklar size ait. Eğer ben bu sorumlulukları kabul ediyorum diyorsanız sizde excel ile yapmış olduğunuz programlarınızı sitemizde duyurabilirsiniz.
Programlarınızı ister yorum bölümünü kullanarak isterseniz de e mail adresimizi kullanarak tanıtabilirsiniz.
Email adresimiz: konyatoptanci@gmail.com adresine ister excel, ister txt, isterseniz de doğrudan gönderebilirsiniz. Küçük bir uyarı: Excel veya word uzantılı olmayan dosyalar açılmayacak hemen silinecektir.

1 comment:

  1. vize sigorta ve bakım programını denemk istiyorum gönderebilirmisiniz?
    hayırlı işler

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.