iPhone ve Android İçin En İyi 5 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Saturday, December 22, 2018

iPhone ve Android İçin En İyi 5 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

Fotoğraflarınızla dikkat çekmek ister misiniz? Fotoğraflarınızla dikkat çekmek için kaliteli bir çekimin yanında fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz iyi bir uygulamaya da ihtiyacınız var. Peki akıllı telefonlarınızda fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz en iyi 5 uygulamayı öğrenmek ister misiniz?

Pazarlamacıların %32 i görsel pazarlamanın içerikten daha etkili olduğunda hem fikir. Bu yüzden görsel çalışmalarınız içeriklerinizden daha etkili. Bugün sosyal medyayı kullanan ve sosyal medya üzerinden para kazanan pek çok kişi için fotoğraflarını mobil üzerinde düzenlemek bulunmaz bir fırsat. Peki mobil üzerinde fotoğraf düzenleyeceğiniz en iyi 5 uygulama hangileri dersiniz? İşte cevabı:


1-Snapseed:
1. Snapseed
Snapseed, Google'nin ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulaması.Snapseed sezgisel arayüzü ve çok çeşitli özellikleriyle rakiplerine göre oldukça kaliteli bir mobil uygulama.Kırpma,düzleştirme,çerçeve ve metine ekleme gibi pek çok özelliğe sahip Snapseed, tavsiye edebileceğimiz en iyi mobil uygulamaların başında geliyor.


2-VSCO:
vsco
VSCO uygulaması da Snapeed gibi ücretsiz bir uygulama. VSCO, Instangram benzeri kamera, düzenleme araçları ve çevrimiçi topluluğa sahip kullanışlı bir mobil uygulaması.Normal fotoğraf düzenleme araçlarının yanında pozlama,kontrast,sıcaklık ve ton ayarlama gibi özellikleri de VSCO uygulamasında bulmak mümkün. VSCO'nun en iyi taraflarından biri de kendi adında bir topluluğunun olması.








3-Prisma Fotoğraf Editörü:
prisma fotoğraf editörü
Bu ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması, “kullanıcıların Picasso, Munch ve hatta Salvador Dali tarafından boyanmış gibi görünmesini sağlayan fotoğrafları oluşturmalarını sağlayan ender uygulamalardan biri. Prisma'nın Instagram'ınkine benzer bir çevrimiçi topluluğu da var. Böylece, düzenlemeyi tamamladığınızda, resminizi Prisma yayınınıza paylaşabilir, doğrudan cihazınıza kaydedebilir, herhangi bir sosyal medya uygulamasında paylaşabilir veya e-posta veya mesajlaşma yoluyla gönderebilirsiniz.

4-Adobe Photoshop Express:
adobe photoshop ekspres
Adobe Photoshop Express  , Photoshop’un en  iyi fotoğraf düzenleme araçlarının çoğunu kullanan kullanışlı bir mobil uygulama. Uygulamaya ister bir fotoğraf yükleyin, ister kameradan yeni bir tane oluşturun isterseniz de Adobe Creative Cloud hesabınızdan bir resim kullanın. Diğer fotoğraf düzenleme araçlarında bulunan pek çok özelliği sunmasının yanında akıllı filtreler denen güzel bir özellik de bu uygulama ile sunulmakta.

5- Foodie:
Foodie


Herkes hayatının bir noktasında yiyeceklerinin fotoğrafını çekmektir.  Foodie bu özelliği kullanan ve yiyecek fotoğraflarınızı düzenlemeye yarayan ilginç bir fotoğraf düzenleme uygulaması.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.