You Tube'dan Kazandığı İle Malikane Satın Aldı - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, November 17, 2017

You Tube'dan Kazandığı İle Malikane Satın Aldı

you tube zenginleri

You tube kimilerini haberimizde okuyacağınız gibi zengin ederken kimilerini de bende olduğu gibi ağzı açık haberini yaptırıyor. Sosyal medyanın ünlü fenomenlerinden birisi olarak kabul edilen (gerçi ben ismini ilk defa duydum ama olsun :)) Jake Paul you tube'dan kazandığı parayla 7 milyon dolarlık bir ev satın aldı.2013 yılında Vine videolarıyla başlayan ve daha sonra you tube'dan video yayınlamaya devam eden Jake Paul henüz 22 yaşında ama bir servetin de sahibi.
Paul'un aldığı ev,Kaliforniya'nın en zengin muhitlerinden biri olan Calabasas'ta bulunuyor.Ev 1400 metrekare kullanım alanına sahip oldukça gösterişli bir mekan.Evin diğer alanları ile birlikte toplam kapladığı alan 14000 metrekareye kadar ulaşıyor.
Jake Paul, yakın zamanda Team 10 isminde sosyal medya fenomenlerine pazarlama yöntemi hizmeti veren bir şirket kurdu. Şirket kısa süre içinde 1 milyon dolar fon toplamayı da başardı. Şirketin yatırımcıları arasında ünlü isimlerde yer alıyor.
you tube zenginleri


Son olarak siz değerli ziyaretçilerimiz de bizim kanalımızı takip edip üye olursa videolarımızı izleyip destek olursa belki malikane alamayız ama haftalık harçlığımızı çıkartırız. :):):)

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.