Sitemizden Yepyeni Bir Uygulama -Teknik Destek - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, January 28, 2018

Sitemizden Yepyeni Bir Uygulama -Teknik Destek

programlar teknik destek
foto: google 
Bilgisayar çağının zirvesini yaşadığımız muhakkak. Bugün hemen hemen her işte bilgisayarlar,akıllı telefonlar vb teknolojik araçlar kullanılıyor. Haliyle uygulamalar,programlar derken insan bunların içinde sıkışıp kalıyor. Her uygulama veya program da haliyle kodlardan oluşmakta. Örneğin sitemde paylaştığım birbirinden farklı ve faydalı olan excel programlarının çalışma prensibi de yine kodlarla alakalı. Eğer az da olsa kod bilginiz varsa uygulama yada programlardaki kod,formül hatalarını giderebilirsiniz. Ya da az da olsa bilgisayardan anlıyorsanız bilgisayarınızla alakalı küçük sorunları çözebilirsiniz. Ya bu konularda hiç bir bilginiz yoksa.
İşte bizde bu sorunu düşünerek yeni bir uygulama başlatmaya karar verdik. Aslında bizi bu uygulamaya iten sebep yine ziyaretçilerimizin talepleri oldu. Birçok ziyaretçim gerek benden aldığı gerekse de başka platformlardan edindiği uygulama ve yazılımlarla alakalı benden yardım talep ettiler. Sadece uygulama ve yazılım değil tabiki. Bilgisayarlarıyla alakalı sorunların çözümünde de yine benden yardım talep edenler oldu. Elimizden geldiği ve bilgimiz dahilinde sorunlara çözümler üretmeye çalıştık. Birçoğunda çok şükür başarılı da olduk. Bazı ziyaretçilerime uzaktan teknik destek verirken bazı ziyaretçilerime de sorunlarını kendi bilgisayarımda çözüp destek oldum.


Yazılım,uygulama ve bilgisayar konusundaki bu desteklerimizi şimdide daha çok kişiye ulaştırmak istiyorum. Yazılım,uygulama veya bilgisayarınızla alakalı teknik sorunları gelin beraber çözelim. Bu konuda bize ulaşmanız da oldukça kolay. Bunun için yapacağınız adımları görelim:
1-Sorununuzu bize yorumlardan, konyatoptanci@gmail.com adresinden veya İletişim adresimizden ulaştırın.
2-Eğer sorun bizim ilgi ve bilgimiz dahilinde ise size yardımcı olup olamayacağımızı belirtelim.
3- İster uzaktan isterseniz de kendi bilgisayarımızda sorununuzu çözüp size destek olalım.
Eğer sizinde bilgisayar ve yazılım (özellikle excel konusunda) yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçin.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.