Süper Sonic Otomobiller mi Geliyor? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, October 27, 2017

Süper Sonic Otomobiller mi Geliyor?

Bloodhound Super Sonic Car
Roketle Çalışan araba 0-200 ü 9 saniyede yakaladı.
Sitemi takip edenler araba merakımın olduğunu bilirler. Yeni modeller ve ilginç farklı tasarım otomobiller oldukça hoşuma gidiyor. Faydalı gördüğüm ve beğendiğim her haberi , videoyu da sitemde ziyaretçilerimle paylaşmak istiyorum. (Belkide bir blog sahibi olmanın en güzel tarafı budur. ) İşte bugün internette araştırma yaparken yakaladığım bir video ve haberi de sizlerle paylaşmak istiyorum.

İngiltere'nin güneybatısındaki Newquay Havaalanı'ndaki pistte ilginç bir test sürüşü gerçekleştirildi. Bloodhound Süper Sonic Araba adı verilen bir tasarım havaalanındaki test sürüşünde 0-200 km hıza 9 saniyede ulaştı.

Bloodhound ekibi test sürüşünün başarılı geçtiğini ve gelecek nesil otomobiller adına güven verdiğini ifade etti. Bu ilginç araba, F1 yarış arabalarının,jet ve uzay teknolojilerinin harmanlaması ile dizayn edilmiş güzel bir tasarım. Test sürüşünü izleyen binlerce seyircinin dikkatini çeken ise roketten çıkan alevler ve kulak tırmalayıcı ses oldu.
Bloodhound Süper Sonic Araba
foto:theverge

Aracın dikkat çeken bir diğer kısmı ise frenleri. Zira bu hıza ulaşmış bir aracın durması için güçlü bir fren sistemine sahip olması gerekiyor. Aracı tasarlayan ekip de bunu kabul ediyor ve en zor işlerinin frenler olduğunu söylüyor.



Bakalım gelecekte bu tarz otomobilleri görebilecek miyiz?
Kaynak:the verge

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.