Gelir Gider 3.1 Taksit Sayfası Nasıl Kullanılır? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, August 13, 2017

Gelir Gider 3.1 Taksit Sayfası Nasıl Kullanılır?

Sitemizin gözdesi Gelir Gider 3.1 programının kullanışını anlattığımız yazılarımıza uzun süredir çeşitli sebeplerden dolayı ara vermiştik. Programı tercih edenlerin birçoğundan programın kullanışı ile alakalı sorular gelmeye devam edince bizde tanıtıma yeniden başlayalım istedik. Bu yazımızda ise Gelir Gider 3.1 programının taksit sayfasının kullanışını anlatmaya çalışacağız. İşte taksit sayfasının kullanışı:

Öncelikle Gelir gider 3.1 programına giriş yapalım. Ana sayfadan "TAKSİT ANA SAYFASI"na tıklayalım.





Taksit Ana Sayfasına tıkladığınızda karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Bu bizim taksit ana sayfamızdır. Bu sayfadan sıradaki taksitlerimizi, seçim yaptığımız taksitlerin analizini aylık taksit ödeme tutarlarımızı ve grafik desteklerini görebiliriz. İlk yapmamız gereken önce taksit veri girişi yapmaktır. bunun için bu sayfada "TAKSİT GİRİŞ" sekmesine tıklayalım.

Taksit Giriş sayfasına giriş yaptığınızda karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Burada taksitin başladığı tarihi, taksit ödeyeceğiniz veya alacağınız firma yada kişinin ismini, açıklamanızı, taksit tutarınızı, taksitlerinizi hangi aralıkta ödeyeceğinizi, belirleyebilirsiniz. Bu sayfada sarı alanlara ve sıra no bilgilerine giriş yapmanıza gerek yoktur. Çünkü bu alanlar otomatik belirlenecektir. Veri girişini yaptığınıza göre artık taksitlerinizin ödemelerini girebilirsiniz. Taksitlerinizin günü geldi ve ödemenizi yaptınız bunu da programa giriş yaparak taksitlerinizi takip etmeye devam edebilirsiniz. Bunun için bu sayfada ya da Taksit ana sayfasnda bulunan "TAKSİT ÖDE"seçeneğini seçelim.

Taksit Öde sayfasına tıkladığınızda karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Buradan ödeme yaptığınız tarihi, taksit alıcısını , kasanızı, ödeme ayınızı, ödeme tutarınızı giriyorsunuz. Yine bu sayfada seçim yaparak ödeme yaptığınız taksit alıcısına ait küçük bir analiz göreceksiniz.


 Verilerinizi girip taksit ana sayfasına geldiğinizde sıradaki taksitlerinizi, seçim yaparak taksit alıcısında ait analizinizi, aylık taksit ödeme tutarlarınızı görebilirsiniz.




Ayrıca gelir gider 3.1 programı taksit sayfasında tüm taksitlerinizi izleyeceğiniz bir sayfa ile "kara liste " sayfası da bulunmakta. Kara liste sayfası 3  sefer ödeme yapmayan taksit sahibinin göründüğü ve takip edildiği bir sayfadır. Yani bu ayfayı daha çok taksit yapan kişi ya da şirket sahipleri için tasarladık. Taksit sayfasında seçim yaptığınız para girişi ya da para çıkışına göre kasanıza para durumu artmakta veya azalmaktadır. Bu durumuda programın ana sayfasından görebilirsiniz.

Gelir gider 3.1 programını talep etmek için bize konyatoptanci@gmail.com mail adresimizden, yorumlarımızdan veya iletişim adreslerimizden ulaşabilirsiniz.

1 comment:

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.