İngilizce Bütçe Programı Kullanırım Diyenler İçin Bir Öneri-Quicken Deluxe - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, July 30, 2017

İngilizce Bütçe Programı Kullanırım Diyenler İçin Bir Öneri-Quicken Deluxe

Ben sitemde bugüne kadar kendi yaptığım excel programlarını tanıttım. Bu programlar içinde ziyaretçilerimin en fazla benimsediği programların başında gelir gider programı geldi. Her versiyonu birçok ziyaretçim tarafından çok beğenildi ve kullanıldı. Ama bugün sizlere kendi yaptığım programların dışında bütçenizi takip etmenize olanak sağlayan bir programdan daha bahsedeceğim. Güzel ve faydalı  her fikir paylaşmayı hak eder düşüncesi ile incelediğim ve beğendiğim bu programın özelliklerini sizlerin beğenisine sunmak istiyorum. Baştan söyleyeyim program ingilizce ama görsel açıdan oldukça güzel hazırlanmış.  Şimdi gelin hep beraber programın özelliklerine bir göz atalım.
Programla ilgili yer yer linkler ekledim. Bu linklere tıkayarak satış sitesine gidebilir veya programı satın alabilirsiniz.

Program ücretli. Ama ücretine göre oldukça kullanışlı görünüyor. Program ücretini satış sitesinden ödedikten sonra bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Programın birçok versiyonu mevcut. Nasip olursa yer yer diğer versiyonlara da yer vermeye çalışırım. Ama bugün programın Deluxe sürümünden bahsedeceğim.

Program güvenlik açısından oldukça sağlam görünüyor. 128-bit ve 255-bit şifreleme kullanarak bilgilerinizi güvende tutmayı hedefliyor.
Program tüm işlemlerinizi sınıflandırıyor ve bu sınıflandırmayı tek bir yerden yönetebiliyorsunuz.
Programın paranızı düzene koymayı hedefliyor. Boçlarınızı-tasarruflarınızı vb  işlemlerinizi takip etmede oldukça faydalı bir alt yapıya sahip.


Program geleceğe yönelik planlama yaparak gelirlerinizi daha yönetilebilir hale getirmeniz amaçlıyor. Böylece geleceğe yönelik daha sağlıklı adımlar atmanız için size yardımcı oluyor.
Quicken Deluxe bütçe programını akıllı telefonlarınızda da kullanabiliyorsunuz. Mobil uygulama ile yatırımlarınızı izleyebiliyor gelişmiş uygulama ve çevrimdışı kullanma özelliği ile daha esnek bir kullanıma kavuşabiliyorsunuz.






Tüm banka işlemlerinizi güvenli ve otomatik olarak programa aktarma şansınız var. Yaptığınız banka işlemleri otomatik olarak bu programa aktarılabiliyor. ( tabi banka işlemlerini aktarma işlemine güvenip güvenmemek konusunda sağlıklı bir karar vermeniz yerinde olur.)






Programla paranızın yönetimini yapabiliyorsunuz.
Program tüm işlemleri sınıflandırıyor. Böylece paranızın yönetimi daha basitleşmiş oluyor. Geçmiş harcamalarınızı size göstererek bir sonrraki ay için yapacağınız bütçenizi daha gerçekçi bir bütçe  yapmanızı kolaylaştırıyor.
Bekleyen faturalarınızı görebiliyor ve zamanı geldiğinde programdan bu faturaları ödeyebiliyorsunuz.



Programın en güzel taraflarında biri de gelecek adına planlama yapabiliyorsunuz. bu planlama gelecekte ne kadarlık  tasarruf edebileceğinizi gösteren ve planlayan güzel bir eklenti olmuş.( Benim gelir gider 3.1 programını geliştirip böyle bir ekleme yapsam mı ne dersiniz?)





İphone,İpad ve android telefonlarınızda programı mobil olarak kullanabiliyorsunuz.









Ben programla ilgili gördüklerimi sizinle paylaşmaya çalıştım. Bakıp beğenip beğenmeme veya alıp almama size kalmış. Bu şekilde güzel uygulamalar hoşuma gidiyor. Bu yüzden bu tür uygulamaları paylaşmayı seviyorum. Eğer sizinde benzer uygulamalarınız veya sizin hoşunuza giden yazılımlar varsa bizimle paylaşabilirsiniz.

Quicken Deluxe programına buradan ulaşarak daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.



3 comments:

  1. Finansal hayatımı kurtaran program, kağıt kalemle altından kalkamadığım cebimdeki parayı idare etme problemimi yaklaşık 10 ~ 15 günde çözmeyi başarmama yardımcı olmuştur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benimde bu tarz programları gezerken farkettiğim bir programdı. Görsel açıdan oldukça güzel görünüyordu. Sizin gibi kullanan birinden olumlu yanıt almam da doğru bir programı tanıttığım izlenimi veriyor bana. Geri dönüşünüz için tşk ederim.

      Delete
  2. Bu tarz program hazırlayanlar veya satanlar sizinde programınızı burada tanıtmaktan emeğinizi burada paylaşmaktan onur duyarım

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.