Gelir Gider 3.1 Programını Tercih Etmeniz İçin 15 Neden - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, August 14, 2017

Gelir Gider 3.1 Programını Tercih Etmeniz İçin 15 Neden

Eğer bir ev geçindiriyorsanız veya küçük çaplı bir işletmeniz varsa basit de olsa bir gelir gider yani bütçe programına ihtiyaç duyarsınız. Borçlarınız, alacaklarınız, ödemeleriniz planlarınız kısacası parayla alakalı tüm işlemlerinizi bir programla takip etmeniz hem hayatınızı kolaylaştırır hem de bütçenizin düzenli işlemesini sağlar. Peki ama hangi tür bir program işimi görür?
Aslında bu sorunun cevabını tamamen yine siz vereceksiniz. Bulunduğunuz konum, işiniz, kazancınız, yaşam standardınız seçeceğiniz programa da etki edecektir. Örneğin büyük çaplı bir işletmeniz varsa daha donanımlı ve kapsamlı ayrıca tamamen size özel bir program kullanmalısınız. Eğer programı aile bütçenizde veya küçük çaplı bir işletmede kullanacaksanız benim hazırladığım gelir gider 3.1 gibi programlar işinizi büyük ölçüde çözecektir.
Peki benim hazırladığım programın muadilleri ya da daha iyileri yok mu? Tabiki var. Her bir programın kendine göre artısı ve eksisi muhakkak ki var. Bir programa karar vermeden önce iyi bir araştırma yapmanız da yerinde olacaktır.
Peki neden 3.1 programını tercih etmelisiniz? Size 15 madde de programı niçin tercih etmeniz gerektiğinizi anlatmaya çalıştık.
İşte madde madde gelir gider 3.1 programını tercih etmeniz için nedenler:

1- Program excelde mantıksal formüller kullanılarak hazırlandı. bu yüzden herhangi bir kurulum gerektirmez. Bu yönüyle diğer programlara göre bir artısı vardır. Bugün hemen hemen her bilgisayarda excel kuruludur. Program excel kurulu bir bilgisayarda kurulum gerektirmeden çalışmaktadır.

2- Program exceldeki  mantıksal formüller kullanılarak hazırlandı. Programda makrolar kullanılmadığı için virüs vb bilgisayarınıza bulaşabilecek tehditlerden de emin olarak kullanabilirmektedir.

3-Program görsel açıdan oldukça zengin hazırlanmıştır. Birçok sayfa grafikle desteklenmiş ve anlaşılır bir dil kullanılmıştır.

4-Programı kullanmak oldukça kolaydır. Her bir sayfa herkesin anlayabileceği sadelikte hazırlanmıştır.

5-Programda bir kişinin yada işletmenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak eklemeler mevcuttur.

6-programla 5 farklı kasayı yönetebilme imkanı mevcuttur.Ayrıca tüm kasalarınızı ana sayfada toplam gelir ve giderini görebilme imkanı vardır.

7- Ay ay gider veya gelirler ayrılmış böylece gelir ve giderlerinizin bir düzene girmesi amaçlanmıştır.

8-Programla borç veya alacak takibi yapabilirsiniz.

9-Programla yatırım işlemlerinizi takip edebilirsiniz.

10- Programla taksitlerinizi takip edebilir ve gelir giderinizi buna göre planlayabilirsiniz.

11-Programla zekatınızı kontrol edebilir zekatınızın olup olmadığını anlık görebilirsiniz.

12- Programla yıllık farklı raporlar alabilirsiniz.

13- Farklı gelir veya gidere göre ayrıntılı raporlar alabilirsiniz.

14- Programın birçok bölümünü kişiselleştirebilirsiniz.

15- programla tahmini bütçe oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz tahmini bütçelerinizi gerçek bütçenizle karşılaştırıp küçük bir analizini takip edebilirsiniz.

Programı talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresinden, yorumlarımızdan veya iletişim adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

4 comments:

  1. nasıl edinebiliriz tetikmehmet@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. i.ceylan6@gmail.com rica etsem banada gönderebilirmisiniz

    ReplyDelete
  3. yerlikayalar@gmail.com
    rica etsem bana yollarmısınız?

    ReplyDelete
  4. serkanfidan@yandex.com adresine rica etsem göndere bilirmisiniz

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.