Gelir Gider Programına Taksit Sayfası Ekledik - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Tuesday, November 10, 2015

Gelir Gider Programına Taksit Sayfası Ekledik

Gelir gider programı excelde hazırladığımız ve ziyaretçilerimizin tavsiyeleri ile geliştirdiğimiz ve geliştirmeye devam etmeyi düşündüğümüz bir program. Programın en son çıkan versiyonu olan 3.0 sürümünü güncelleyerek 3.1 sürümünü hazırlamaya çalıştığımızı da daha öce duyurmuştuk. Yeni sürümde planladığımız ve uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız taksit eklentisini nihayet bitirdik. Peki programın yeni versiyonunda yer alacak taksit eklentisi nasıl olacak? hangi özellikler yer alacak? bu ve benzeri soruları sizler için cevaplamaya çalıştık.
Taksit eklentisi de bir ziyaretçimin tavsiyeleri üzerine eklemeye çalıştığım bir özellik. Bu eklenti ile bir yılda 1000'den fazla taksit girişi veya çıkışı yapmanız mümkün. Eklenti yine önceki versiyonlarda olduğu gibi makrolar kullanılmadan tamamen mantıksal formüller kullanılarak hazırlandı. Bu özellik de ısrar etmemizin nedeni bir nebze olsun makrolarla bulaşabilecek virüs vb olasılıklarının önüne geçmek.
Taksit eklentisinde beş sayfadan oluşuyor. Taksitlere ait ayrıntıları görebileceğiniz bir taksit ana sayfası, taksit girişi yapabileceğiniz taksit giriş sayfası, taksitlerin ödemesini alabileceğiniz veya ödeme yapabileceğiniz ödeme sayfası, taksitleri izleyebileceğiniz taksit izleme sayfası, 3 defa ödenmeyen taksitlerin kara listeye alındığı kara liste sayfası. Şimdi bu sayfaları resimleri üzerinde daha detaylı incelemeye çalışalım(resimlere tıklayarak ayrıntıları daha yakından görebilirsiniz.):
TAKSİT ANA SAYFASI: Taksit ana sayfası taksitlere ait ayrıntıların ve yönlendirmelerin yer aldığı bir sayfa. Taksit ana sayfasının en solunda sıradaki 25 taksidi görebileceğiniz bir bölüm bulunmakta. Bu bölümde Taksit sırası gelmiş kişinin veya firmanın adı-soyadı, taksit miktarı, kaçıncı taksit olduğu ve taksit tarihi alanları bulunmakta.Yine taksit ana sayfasının ortasında kişilere ait bilgileri bulabileceğiniz bir bölüm bulunmakta. Bölümde taksitlerinize ait ayrıntılı bilgiler bulmanız mümkün. Hemen bu bölümün altında taksitlerin analizlerinin yer aldığı başka bir bölüm bulunmakta. Gerçekleşen ödemeler, bekleyen ödemeler vb. birçok analizi burada bulabilirsiniz. Sayfanın en sağında ise ay ay gerçekleşen ödemelerin yer aldığı bir başka alan bulunuyor. Taksit ana sayfasında hem programın ana sayfasına hem de taksitlere ait diğer sayfalara ulaşabileceğiniz butonlarda bulunmakta.
 TAKSİT GİRİŞ: Taksit giriş sayfası 1000'den fazla taksit girişi yapabileceğiniz bir sayfa. Bu sayfada dilerseniz açıklamalarda ekleyerek taksit girişleri yapabiliyorsunuz. Yine bu sayfada taksitlerin ödeme şekillerini de belirleyebiliyorsunuz. Bu sayfada tek dikkat etmeniz gereken husus ise aynı isimle birden fazla kayıt yapmamanız gerekiyor. Eğer aynı isimle birden fazla kayıt yapacaksanız diğerinden ayıracak küçük bir ayrıntı ekleyebilirsiniz. Örneğin taksit sahibinin adı A B ise ve siz ikinci AB kaydı eklemek istiyorsanız o vakit AB2 gibi küçük bir ayrıntı ekleyerek kayıt edebilirsiniz.
 TAKSİT ÖDEME SAYFASI:Taksit ödeme sayfası ile taksitlerinizin ödemesini alabilir veya taksit ödemesi yapabilirsiniz. Yine burada taksit sahiplerinin bilgilerine ulaşabileceğiniz küçük bir alan da bulunmakta. Bu sayfada ödeme yaparken para girişlerini ve para çıkışlarını kasalarınızı belirleyerek yapabilirsiniz.
 TAKSİT İZLE: Taksit izle sayfası ile taksitlerinize ait ayrıntılı bilgileri izleme şansınız var. Eksik ödemeler, gecikmiş ödemeler, ödeme tarihleri gibi pek çok ayrıntıyı bu sayfada bulabilirsiniz.
KARA LİSTE: Kara liste sayfası taksidini 3 defa aksatan ve ödemeyen kişilerin veya taksitlerin yer aldığı bir sayfa. Taksit sahibi ödemesini aksattıysa  veya ödemeniz gereken taksidinizi 3 defa aksattıysanız kara liste sayfası ayrıntıları bu sayfada gösterecek demektir. Yine burada en uzun süre taksidini aksatandan başlayarak 25 adet kayıt sıralanmıştır. Bu sayfanın en sağında kara listeye giren sayısı giren tutar toplamları vb birçok küçük ayrıntı da yer almaktadır.

Gelir Gider programı 3.1 versiyonunu Allah izin verirse geliştirmeye devam edeceğiz. Tabiki yine siz değerli ziyaretçilerimizin görüşlerini alarak. Programı bu haliyle de talep etmeniz mümkün. Programı talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresini veya İLETİŞİM adresimizi kullanabilirsiniz.

14 comments:

  1. konyatoptanci@gmail.com mail adresinize mail attım. ilgilenirseniz çok mutlu olacağım :)

    ReplyDelete
  2. selam cok başarılı bir çalışma bende böyle bir program arayışı içerisindeyim banada programınızı iletmenizi rica eder saygılar sunarım.
    kamurancobanoglu@gmail.com

    ReplyDelete
  3. merhaba programa nasıl ulaşabilirim

    ReplyDelete
  4. mrhaba programa nasıl ulaşabilirim

    ReplyDelete
  5. merhaba programı e-posta adresime gönderirmisiniz teşekkürler. gunaygurel@gmail.com

    ReplyDelete
  6. merhaba rogramınızı iletmenizi rica eder saygılar sunarım. gunaygurel@gmail.com

    ReplyDelete
  7. merhaba programı ben de kullanmak istiyorum
    bengisuturhan@gmail.com

    ReplyDelete
  8. programı gönderme imkanı varmı

    ReplyDelete
  9. ilgili dosyayı gönderirsenib sevinirim şimdiden çok teşekkürler

    ReplyDelete
  10. merhaba programı yollayabilir misiniz.

    okhan@arisancelik.com.tr

    ReplyDelete
  11. merhaba programı e-posta adresime gönderirmisiniz teşekkürler.yerlikayalar@gmail.com

    ReplyDelete
  12. merhaba bu proğramı sanaladam.sp@gmail.com adresine gönderirseniz çok sevinirim. teşekkürler

    ReplyDelete
  13. ilkerkaratayy@gmail.com adresine gönderir misiniz

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.