Bitcoin 20 Bin Doları Aşabilir mi? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Saturday, December 12, 2020

Bitcoin 20 Bin Doları Aşabilir mi?

 

Bitcoin
Kripto paralar her geçen gün popülaritesini artırmaya devam ediyor. İnsanlardaki bu sanal paralara karşı olan korku azaldıkça büyük küçük yatırımcıların bir çoğu kripto paralara yatırım yapmaya başlıyor. Hal böyle olunca kripto paraların değeri de gün geçtikçe artıyor. 

Kripto paraların içinde en çok tercih edilen para birim olan Bitcoin ise iniş ve çıkışlarına devam ediyor. Geçen hafta 18.000 $ seviyesinin altına inen bitcoin hafta sonuna yeniden yükselmeye başladı. Peki bu yükseliş ne kadar daha sürer? Bitcoin 20.000$ seviyesini görür mü? İşte cevabı:

Yaklaşık bir hafta önce bitcoin tarihi rekorunu zaten kırmıştı.Coindesk'in verilerine göre geçen haftalarda 19.920 $ seviyesini gören bitcoin, bu hafta ise yatırımcısını üzmüş ve 18.000$ altına düşmüştü. Neyseki hafta sonuyla beraber yeniden 18400$ seviyesine yükselen bitcoin'de bu yükseliş devam edeceğe benziyor. 

Öncelikle burada kendi görüşlerimi açıkladığımı belirtmek isterim.Zira ben değişik kaynaklardan süzdüğüm bilgileri kendi yorumumla siz ziyaretçilerime aktarmaya çalışıyorum. Bitcoin ile ilgili birazdan paylaşacaklarımda benim kendi araştırma yaparak süzdüğüm yorumlarımdır. 

Bitcoin diğer kripto para birimleri yanında hem en çok tercih edilen hem de en çok değerlenen para birimlerinden biri. Özellikle son zamanlarda kurumsal yatırımcılarında bitcoin'e yönelmesi bu kripto paranın daha da değerlenmesini sağladı. Bundan kısa bir süre önce 18.000$ dolar seviyesini aşar mı diye tahminler yapılırken bugün gelinen noktada 18 bin doları bırakın 19.920 dolar seviyesini gördü. Dediğim gibi kurumsal yatırımcılar bitcoine yöneldikçe bitcoin daha da değerlenmeye devam edecektir. Yine benim bu kanımı güçlendiren bir diğer haber ise JP MORGAN'dan geldi. JP Morgan,Wall Street'in para babalarının bitcoine yeni para dökmeye başladıklarını açıkladı. Buda demektir ki bitcoin yeniden yükselecek ve benim yazımın başlığında belirttiğim gibi 20 bin doları test edecek ve acizane kanaatim bu seviyeyi de geçecektir. Yine Singapur'da bulunan kripto para borsası Luno'nun iş geliştirme biriminin yöneticisi Vijay Ayyar,yatırımcıların bitcoin'de 25 bin doları hedeflediklerini, ancak kendisinin sonrasında yüzde 30 düşüş beklediğini belirtti. Vijay Ayyar'ın be dedikleri tutar mı yoksa sadece hedef olarak mı kalır bilinmez ama bitcoin'de önümüzdeki süreçte farklı ve şaşırtıcı bir dilim yaşayacağımızı düşünüyorum. 


No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.