Bilgisayar Güvenliğinizi Sağlamak İçin Tasarlanmış En İyi 5 Antivirüs Programı - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Wednesday, September 27, 2017

Bilgisayar Güvenliğinizi Sağlamak İçin Tasarlanmış En İyi 5 Antivirüs Programı



antivirüs programları

Bilgisayarlar hayatımızın vazgeçilmezi. Bugün hemen hemen her işimiz bu teknolojik cihazlarla gerçekleşiyor. Bilgisayarın hayatımızın her alanına girmesi ile güvenlik problemleri de sorunlarımız arasına giriyor ne yazık ki. Artık kişisel bilgilerimizi ve bilgisayar güvenliğimizi korumak olmazsa olmaz bir zorunluluk.
Bilgisayar güvenliği deyince hepimizin aklına gelen ilk program antivirüs programları oluyor. Antivirüs programları virüsleri bulmak karantinaya almak veya silmek ve bilgisayar güvenliğimizi sağlamak için yazılmış özel programlardır. Bilgisayarlarımızın bir nevi zırhı olan bu özel programlar nasıl olmalı? Ülkemizde en çok hangi antivirüs programları kullanılıyor? En çok kullanılan ücretli antivirüs programları nelerdir? Bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.
Öncelikle iyi bir antivirüs programı aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır.
1-Sürekli güncel olmalıdır.
2-güvenilir ve kaliteli olmalıdır.
3-Sağlam kendini ispatlamış bir alt yapısı olmalıdır.
4-Gelişmiş özellikleri barındırmalıdır.
5-Program arayüzünün kolay, anlaşılır ve sade olması gereklidir.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
İNGİLİZCE GELİR GİDER PROGRAMI KULLANIRIM DİYENLERE....
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Ülkemizde en çok kullanılan antivirüs programları ise;
1- avast!free antivirüs
2-Eset not32 antivirüs
3-Microsoft Security Antivirüs
4-Combofix antivirüs
5-Avira Free antivirüs olarak sıralayabiliriz.

Kullanılan programlara dikkat edilirse genelde ücretsiz sürümler tercih edilmektedir. Her ne kadar ücretsiz sürümler de bilgisayarınızı koruyor olsa da ücretli sürümlerin verdiği performansı ne yazık ki verememektedir. Bunun en temel sebeplerinin başında ücretli sürümlerde ücretsiz sürümlere göre daha fazla özellik barındırması ve daha sık güncellenmesi gelmektedir.

Peki ücretli bir antivirüs programı almak isteyenler hangi programları nereden alabilir? Öncelikle ücretli bir antivirüs programı almaya karar verdiyseniz güvenilir bir yerden almanızı tavsiye ederim. Ülkemizde bunun pek çok örneği var. Bir başka seçenek ise Amazon.com sitesinden almak. Amazon'un Türkiye'de büro açmasıyla güvenli bir şekilde bu siteden de antivirüs programları satın alabilirsiniz.
Gelelim sizler için beğendiğimiz en iyi ücretli 5 antivirüs programlarına:
norton premium
1-Norton Security Premium: Amazon sitesinde en çok satılan antivirüs programlarımlarının başında norton security premium geliyor. Program Windows 10'a kadar güvenliği sağlayabiliyor. Program AV-TEST 'den en iyi koruma ödülünü almış. Ayrıca PC dergisinden de 37 kez editörün seçimi ödülünü kazanmış. Programı satın aldığınızda antivirüs programı ile birlikte etkinleştirme kodlarını alabiliyorsunuz.(Programı buradan daha ayrıntılı inceleyebilir veya amazon sitesinden satın alabilirsiniz. )

norton deluxe
2- Norton Security Deluxe: İkinci ücetli antivirüs program yine norton'dan geliyor. Program yine amazon sitesinin en çok satanları arasındaki yerini almış. Premium sürümü kadar olmasa da Deluxe sürümü de yine bilgisayarınızı güvenle korumayı amaçlıyor. ( Programı buradan daha ayrıntılı inceleyebilir veya amazon sitesinden satın alabilirsiniz. )

mcafee total
3-Mcafee Total Protection: Bir başka ücretli antivirüs programı McAfee Total Protection. Program %100 güvenlğiniz konusunda garanti veriyor. ( Programı buradan daha ayrıntılı inceleyebilir veya amazon sitesinden satın alabilirsiniz. )

kaspersky premium
4-Kaspersky Security premium:Birçoğumuzun ücretsiz sürümünü kullandığı antivirüs programlarından biri olan kaspersky'ın ücretli sürümü olan Kaspersky security Premium tanıtacağımız bir diğer program. Bu programda oldukça güzel ama ücretli sürümü daha güvenli diyebiliriz. ( Programı buradan daha ayrıntılı inceleyebilir veya amazon sitesinden satın alabilirsiniz. )

webroot antivirüs
5-Webroot Antivirüs: Ülkemizde pek yaygın olarak kullanılmasa da bir diğer ücretli antivirüs yazılımı Webroot programıdır. Program, ABD OWNED ödüllü bir program.Programda webcam taramasından kaynaklanan sızmalar, sahte siteleri bildirme veya engelleme gibi farklı ve güzel özellikleri mevcut.  ( Programı buradan daha ayrıntılı inceleyebilir veya amazon sitesinden satın alabilirsiniz. )

yukarıdaki programları sitesine giderek daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz. İster ücretli olsun isterseniz de ücretsiz olsun bilgisayarınızın güvenliğine mutlaka önem verin.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.