Programlarınızı Sitemizde Tanıtmak İster misiniz? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Tuesday, September 15, 2015

Programlarınızı Sitemizde Tanıtmak İster misiniz?

Sitemizde onlarca program tanıttık onlarca programı ziyaretçilerimizin istifadesine sunduk. Programlar her  ne kadar kendi tasarımlarımız olsa da geliştirilmesinde hiç şüphesiz ziyaretçilerimizin büyük katkısı oldu. Bu durumda bize yeni yeni fikirler verdi. Hem kendi geliştirdiğimiz programları tanıtmak hem de ziyaretçilerimizden gelen programları neden tanıtmayalım diye düşündük ve neden olmasın ki diyerek "Ziyaretçilerimizden Gelenler" adı altında bir bölüm oluşturduk. Bu bölümle artık ziyaretçilerimizde yasal sınırlar içinde olan her türlü programlarını sitemizde tanıtabilecek ve daha çok kitleye ulaşabilecek. Peki bu nasıl olacak ? İşte cevabı:

Ülkemde kendini geliştirmiş veya geliştirmeye istekli pek çok kişinin olduğuna hiç şüphem yok. Kimileri sanatla kimileri sporla kimileri de bilişimle kendilerini geliştirmiş bu kişilerin kaçını tanıyoruz? Veya kaç kişi yeteneğini bir başkasıyla paylaşıp kendini tanıtabiliyor? Aslında pek az kişi bu kategorilere giriyor. Bizde kendini yazılım alanında geliştirmiş veya geliştirmek isteyen kişilerin programlarını uygulamalarını ziyaretçilerimizle paylaşmak için bir adım atmak istiyoruz.
Basit ya da profesyonel yazılımlarınızı bize tanıtın bizde sitemizde yayınlayalım. İster excelde yapılmış olsun ister flaşla isterseniz de bir mobil uygulaması olsun bize programınızı tanıtan bir yazıyla başvurun tanıtım yazınızı değerlendirelim ve sitemizde yayınlayalım. Programlarınızı her gün yüzlerce kişi takip etsin. İster ücretli ister ücretsiz program yazılımınız olsun programınızı isteyenleri size yönlendirelim.Böylece daha çok ziyaretçiye ulaşma imkanınız olsun.
1-Peki bir programı nasıl tanıtacaksınız?Aslında çok basit. Aşağıdaki gibi bir şablonla konyatoptanci@gamil.com mail adresimize veya İletişim adresimize başvurmanız yeterli.
Adınız-Soyadınız:
Mail Adresiniz:
Varsa Site Adresiniz:
Vermek İsterseniz Tel Numarası:
Programınızın İsmi:
Programınızı Tanıtan Bir Açıklama:(programınızı ne kadar ayrıntılı anlatırsanız ziyaretçilerimiz programınızı tanıması o kadar kolay olacaktır.)

2- Neden bu sitede program tanıtmalısınız?
Sitemiz özellikle excel uygulamaları ve dersleri konusunda oldukça ilerlemiş ve kendini kanıtlamış bir sitedir. Sitemizi her gün yüzlerce kişi ziyaret etmekte programlarımızı ve derslerimizi takip etmektedir. Bu yüzden programlarınızı sitemizde tanıtmakla daha çok kişiye ulaşmış ve programlarınızı isteyenlere ulaştırmış olursunuz.

Program tanıtma konusunda aklınıza takılan soru görüş ve önerilerinizi konyatoptanci@gmail.com adresine veya İletişim  adresimize veya da yorum köşemize iletebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.