Sitemizden Ögretmenlerimize Güzel Bir Program - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, May 22, 2015

Sitemizden Ögretmenlerimize Güzel Bir Program

Sitemizde birbirinden farklı ve yararlı programlar hazırlamaya devam ediyoruz. Bir öğretmenimiz için hazırladığım deneme takip programı da bunlardan biri. Programla öğrencilerinin test sonuçlarını kolayca girebilmekte ve sonuçlarını takip edebilmektedir. Bunun yanında program sınıf birincilerini, ikincilerini,üçüncülerini belirlemektedir. Şimdi programın nasıl kullanıldığına bir bakalım:
Deneme Takip Programında ilk yapmanız gereken öğrencilerinizin isimlerini belirlemek ve adı soyadı kısmına yazmak. Daha sonra yaptığınız deneme sınavlarında her dersten kaç soru varsa ilgili yere yazmak. Bundan sonra öğrencilerinizin denemelerinde her dersten kaç doğrusu varsa ilgili yerlere yazmanız yeterlidir. Program yanlış sayılarını belirleyecek, notlarını 100 tam puan üzerinden hesaplayacak ve sınıf birincilerini, ikincilerini,üçüncülerini otomatik belirleyecektir.
Bu haliyle tamamen ücretsiz olan bu programı kullanmak isteyenler bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresimizden ulaşabilirler.

Programın daha gelişmişini isteyenler veya yukarıdaki programa ek özellikler talep edenler bizimle yine yukarıdaki verdiğimiz iletişim adreslerinden ulaşabilirler.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.