Gelir Gider 3.0 Geliyor - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Wednesday, February 4, 2015

Gelir Gider 3.0 Geliyor

Gelir Gider 1.0 ile başlayan gelir gider programını ziyaretçilerimizden aldığımız destekle geliştirmeye devam ediyoruz. Yakın zamanda en son sürümünü hazırladığımız ve gelir gider 2.4 adını verdiğimiz programın tanıtımını sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de yepyeni bir gelir gider programını yine sizlerin destekleri ile hazırlamaya çalışıyoruz. Gelir Gider 3.0 adını vereceğimiz bu program tamamen kişiselleştirilebilen özelliği ile diğer programlarımızdan oldukça farklı olacak. İşte yeni programımdan ayrıntılar:

Gelir Gider 3.0 programı önceki versiyonlardan oldukça farklı ve donanımlı olacak. Kullanımı ise yine her zamanki gibi kolay olacak. Peki sizleri nasıl bir program bekliyor? İşte madde madde gelir gider 3.0 program ayrıntıları:
1- Program en başta tamamen kişiselleştirilebilecek. Gelir kalemlerinizden tutunda gider kalemlerinize kadar pek çok alanı dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceksiniz.
2- Borç-alacak sayfaları yine bu programla gelecek.
3- Bu yeni programla yatırımlarınızı tutabileceğiniz artık bir alanınız olacak.
4-Programa kendi isminizi veya dileğiniz bir ismi verebileceksiniz.
5-Program kullanımı oldukça basit ve gösterişli olacak.
6-Önceki programlara göre oldukça donanımlı ve her ayrıntıyı görüp takip edebileceğiniz bir program olacak.
7-Program yine makrolar veya kodlar ile değil excel formülleri ile hazırlanarak güvenliğiniz korunmaya  çalışılacak.
8-Her sayfadan programa ait birçok sayfaya ulaşabileceğiniz sekmeler olacak.

Bu ve benzeri birçok yeniliği bulabileceğiniz Gelir Gider 3.0 programını en kısa sürede bitirip sizlerin kullanımına sunmayı arzuluyoruz. İster Gelir Gider 2.4 isterseniz de program bittikten sonra Gelir Gider 3.0 programını bizden talep edebilirsiniz. Programa ulaşmak için  konyatoptanci@gmail.com adresini veya İletişim adresimizi kullanabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.