Gelir Gider 2.3'de Giderler Bölümü Nasıl Kullanılır? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, January 4, 2015

Gelir Gider 2.3'de Giderler Bölümü Nasıl Kullanılır?

Sitemizin favori programı olan gelir gider 2.3'ün özelliklerini sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Bu yazımızda Giderler bölümünü nasıl kullanacağınızı anlatmaya çalışacağım. İşte Gelir Gider Programının Giderler Bölümü:
Gelir gider programının en önemli sayfalarından birini giderler sayfası oluşturur. Giderler sayfası ile ay ay giderlerinizi ayrıntılı olarak girebilirsiniz. Giderleri girmek için ana sayfada bulunan "GİDERLER" sekmesini tıklamanız ve aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi içinde bulunduğunuz yani gider gireceğiniz ayı seçmeniz gerekir.
 Hangi aydaysanız o ayı tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelir. Bu sayfada sütunlarda verilen gider kalemlerine göre o aya ait giderlerinizi girebilirsiniz. Giderlerinizi tarihle yazmak isterseniz de bunun için için en baştaki tarih sütununu kullabilirsiniz.
Siz giderlerinizi girdikçe ilgili aya ait gider toplamlarınızı da burada görmeniz mümkün. Hem değer girdiğiniz aya ait toplamı görürken hem de toplam giderlerinizi ana sayfada ve Fark sayfalarında görmeniz mümkündür. Aynı zamanda gelir gider analizi bölümünde giderlerinizi analiz etmeniz mümkündür.


Programa ulaşmak için bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.