Gelir Gider Programı 2.3'de Neler Var? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, December 21, 2014

Gelir Gider Programı 2.3'de Neler Var?


Sitemizin en çok beğenilen ve tercih edilen programı olan gelir gider programı 2.3'ü sizler için yeniden inceledik. Merak edenler ve almak isteyenler için gelir gider programı 2.3'te mevcut özellikleri, yapabileceklerinizi anlatmaya çalıştık. İşte bütün özellikleri ile gelir gider programı 2.3:

Gelir gider programı 2.3 excelde hazırlanmış kullanımı oldukça kolay ve kullanışlı bir programdır. Programla kişisel gelirlerinizi ve giderlerinizi kolayca takip edebilirsiniz. Programda hiçbir şekilde makro ve visual basic kodları kullanılmadı. Sadece excel formülleri kullanılarak hazırlandı. Bu özelliği ile hem kullanım kolaylığı hem de güvenliği sağlanmaya çalışıldı. Gelir gider programı 2.3 ana sayfasında her bölüme kolayca ulaşabileceğiniz sekmeler mevcut. Bu sekmelerde gelir ve giderinizi girebileceğiniz ve takip edebileceğiniz özellikler mevcut.
Ana sayfada aylık tahmini bütçenizi, gelirlerinizi (ay ay girebilirsiniz), giderlerinizi ( ay ay girebilirsiniz) girebilir, gelir gider farklarını, kira, taksit, araba harcamaları, telefon harcamaları, gıda harcamaları vb takip edebilirsiniz. Bütün bunların yanında gelir gider analizlerinizi görmeniz de mümkündür.
Programı birde aşağıdaki resimlerle görebilirsiniz:
Program açtığınızda ilk olarak sizi ana sayfa karşılayacaktır. Ana sayfa görüntüsünü aşağıda görebilirsiniz.
 Ana sayfanızda aylık tahmini bütçe, gelirler, giderler, fark, giderlerinizi ayrıntılı görebileceğiniz kiralar, taksitler gibi ayrıntılı gider sayfaları ve en son olarak da gelir gider analizi bulunmakta. Ana sayfada ayrıca toplam gelirinizi, toplam giderinizi ve kalan paranızı görebileceğiniz bir bölüm de bulunmakta.

Başta da belirttiğim gibi program birbirine bağlı sayfalardan oluşmakta. O yüzden bu sayfaları hiç bir şekilde silmeyin. 


Aylık tahmini bütçe kısmını doldurduysanız şimdide gelirlerimizi girmeye başlayabiliriz. Ana sayfada bulunan Gelirler bölümüne tıkladığınızda sizi yukarıdaki gibi bir ekran karşılar. Burada ay ay gelirlerinizi girebilirsiniz. Yine bu bölümde girdiğiniz bütün aylara ait toplam gelir sayfasına ve ana sayfaya ulaşabileceğiniz butonlar bulunmaktadır. Hangi ayda isek o aya ait sekmeyi tıklayarak devam edebilirsiniz.
Diyelim ki şu an Şubat ayındayız. Ve Şubat ayına tıklayarak devam ettiğimizde karşımıza yukarıdakine benzer bir ekran çıkacaktır. Burada Şubat ayına ait gelirlerinizi tarihleriyle girebilirsiniz. Bunların yanında Şubat ayına ait toplam gelirlerinizi de yine buradan görmeniz mümkün. Yine bu sayfalarda o aya ait gelirlerinizi girerken almanız gereken notlar varsa alabileceğiniz bir bölüm de bulunmakta.
Ay ay gelirlerinizi girdiğinizi varsayarak devam edelim. Yukarıda belirttiğim gibi gelirler bölümünde toplam gelirlerinizi görebileceğiniz bir sayfa bulunmakta. Buraya tıkladığınızda karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran çıkacaktır. Bu sayfadan girdiğiniz gelirlerin toplamını grafiklerle takip edebilirsiniz. Bu bölüme bir şey yazmanıza gerek yoktur.Zira bu sayfa girdiğiniz gelirleri takip ederek sürekli olarak otomatik güncellenmektedir.
Gelirlerimizi girdik. şimdide yaptığımız giderleri girmeye geldi. Bunun için ana sayfadaki Giderler sekmesini tıklamanız yeterli. Bu sekmeyi tıkladığınızda karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran çıkacaktır. Bu ekran dikkat ettiyseniz gelirler bölümüne benzemektedir. Yine giderler sayfasından da ay ay giderlerinizi ayrıntılı olarak yazabilirsiniz. Bunun yanında toplam giderlerinizi de buradan takip etmeniz mümkün.

Giderlerimizi girmek içinde hangi ayda isek o aya ait sekmeye tıklayalım. Karşımıza yukarıdaki gibi bir sayfa çıkacaktır. Burada aylık giderlerimizi tarihlerle ayrıntılı olarak yazabiliriz. Yine burada giderleriniz ile notlar alabilir  o aya ait toplam giderinizi takip edebilirsiniz.
Aylık giderlerimizi girdik.Acaba hangi ayda ne kadar harcama yaptık? İşte bu sorunun cevabını da aylık toplam gider sayfasından görebiliriz. Buradan aylık toplam giderlerimizi grafiklerle takip edebiliriz.
Gelirlerimizi ve giderlerimizi girdik ama ne kadar paramız kaldı? ya da ne kadar açığımız var? Bu sorunun cevabını alabileceğimiz sayfamız ise Fark sayfası. Fark sayfasına ana sayfadan ulaşabilirsiniz. Bu sayfaya tıkladığınızda yıllık toplam gelirinizi, gideriniz ve aradaki farkı görebilirsiniz. Yine bu bölüm de her bölümde olduğu gibi grafiklerle desteklenmektedir. yine bu sayfaya herhangi bir şey yazmanıza gerek yoktur.Zira bu sayfada yazdığınız gelir ve giderlere göre otomatik olarak değişmektedir.
Ana sayfada bulunan bir başka bölüm yada bölümler de giderlerinize ait olan bölümlerdir. Her giderinize ait bir bölüm oluşturuldu. Tıkladığınız her gidere ait yukarıdakine benzer bir sayfa sizi karşılayacaktır. buradan  tıkladığınız gidere ait ayrıntıları grafiklerle görebilirsiniz. Yine bu sayfaya herhangi bir şey yazmanıza gerek yoktur. Çünkü bu sayfa da otomatik olarak değişmektedir.
Programımızda son sayfa gelir gider analiz sayfasıdır. Bu bölümde adından da anlaşılacağı üzere gelir ve giderinizin analizini gösteren  ve yine otomatik olarak değişen bir sayfadır.

Gördüğünüz gibi programımız kullanması oldukça kolay. Gelirlerinizi, giderlerinizi yazın dilerseniz aylık tahmini bütçenizi oluşturun ve gerisini programa bırakın. Birikimlerinizi, kişisel harcamalarınızı vb. bütün gelir ve giderlerinizi gelir gider 2.3 ile takip edebilirsiniz.
Programı almak oldukça kolay. Bize iletişim adresimizden veya konyatoptanci@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. 
Programımız Allah izin verirse güncellenmeye de devam edecektir. amacımız Sizlerin daha kullanışlı ve kolay bir program kullanmanızdır.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.