Gelir Gider 2.3'de Aylık Tahmini Bütçe Nasıl Kullanılır? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Saturday, December 27, 2014

Gelir Gider 2.3'de Aylık Tahmini Bütçe Nasıl Kullanılır?

Ziyaretçilerimizin en çok beğendiği programlardan biri olan Gelir Gider Programı 2.3'te aylık tahmini bütçe sayfasını nasıl kullanırsınız? Bu bölüm ne işinize yarar? İşte aylık tahmini bütçe sayfası ile merak ettikleriniz:
Aylık tahmini bütçe aslında tamamen size kalmış bir bölüm. Bu bölüme herhangi bir veri girişi yapmak zorunda değilsiniz. İyi ama bu sayfa neden oluşturuldu? diye aklınıza gelebilir. Bu sayfa tamamen kullanıcının isteğine bağlı bir bölüm olsa da aslında gelir giderinizi kontrol etmeniz için önemli bir bölüm. Çünkü bu bölümde tahmini bütçe oluşturarak gelir giderlerinizi kontrol altına almanız, hangi konuda hangi alanda fazla harcama yaptığınızı tespit etmeniz mümkün. Zira bu bölüme bağlı çalışan gelir gider analizi (ileride bu bölüm ile ilgili bilgi verilecektir.) bölümünde gelir giderinizi aşan durumları tespit ederek tedbir almanız mümkün.
Bu bölümün kullanımı oldukça kolaydır. İlk yapmanı gereken ana sayfadan tahmini bütçe sekmesine basmak. Program sizi yukarıdaki resme götürecektir. Bu bölümde ilk olarak hangi aydaysanız o aya ait veya bütün aylara ay ay tahmini gelirler girmek. Girdiğiniz her tahmini gelir size yıllık toplamı verecek ve grafikle destekleyecektir. ikinci yapmanız gereken ay ay veya bütün yıla ait ay ay tahmini giderleri girmek. Yine buraya girdiğiniz her tahmini gider yıllık tahmini gider toplamını verecek ve grafikle destekleyecektir. Bu bölüme giriş yaptıktan sonra içinde bulunduğunuz aya ait gerçek gelirlerinizi ve giderlerinizi girmeye başlayabilirsiniz. Program girdiğiniz her değere göre kendini güncelleyecek ve gelir gider analizinde sizi bilgilendirecektir.
Programı almak için konyatoptanci@gmail.com adresini veya İletişim adresini kullanabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.