Program Kullanımları Hakkında - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Tuesday, April 9, 2013

Program Kullanımları Hakkında



Sitemizde elimizden geldiği kadar sizlerin işine yarayacak programları hazırlamaya ve bu programları sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.İsteyen ziyaretçilerimize de bu programlardan göndermeye çalışıyoruz. Bu yüzden programlarımızın kullanımı hakkında belirli kurallar belirleyelim istedim.
Lütfen program kullanım hakkında aşağıdaki maddeleri okuyunuz. Programı aldığınızda bu maddeleri kabul etmiş olursunuz.
1-Sitemiz ticari bir kuruluş değildir. Kar amacı gütmeden sadece el emeği talep edilmektedir. Programlarımız burada yer alan kullanıcı sözleşmesi ile koruma altına alınmıştır.
2- Sitemizde yayınlanan programlarımız kendi fikirlerimizin ürünüdür. O yüzden izin almadan kopyalanması  ve  çoğaltılması yasaktır.

3- Alınan her program bir kişiye aittir. Programı alan kişi ticari amaçla değil kişisel amaçlı kullanımı için aldığını kabul eder. Programlarımızın üçüncü kişi ya da kurumlara çoğaltılması veya izin alınmadan başka kişilere maddi karşılıklı satılması yasaktır.

4- Programı almak istediğinizde sayfa şifreli olarak size gönderilir. Bu aşamada programı detaylı bir incelemeden geçirmenizi ve beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını  belirlemenizi talep ederiz. Beklentilerinizi karşılamayan programı satın almayabilirsiniz. Eğer beklentilerinizi karşılamıyorsa programı silmeniz gerekir.
5-Programı aldığınızı ve beklentilerinizi karşıladığını düşünüyorsanız programın sayfa şifrelerini talep edebilirsiniz.

6-  Program şifrelerini istemeniz programın size ulaştığını, incelediğinizi ve beklentilerinizi karşıladığınızı gösterir. Program şifreleri gönderildikten sonra hiçbir şekilde geri ücret talep edilemez.

7- Eğer şifreleri alamadıysanız size bir defaya mahsus şifre tekrar gönderilir. İkinci şifre gönderiminden sonra tekrar şifre gönderilmeyecektir. Bu aşamada programdan vazgeçmek veya ücretinizi geri istemeniz kabul edilmez.

8-Program şifresi size ulaştığında excelde sayfa korumasını kaldırmanız gerekir. Bunun için (excel 2007 için) "Gözden Geçir" bölümünden sayfa korumasını kaldır bölümünden size verdiğimiz şifreyi girerek bütün sayfaların korumalarını kaldırmanız ve bu haliyle kaydetmeniz gerekir.

9- Programı satın aldığınız sitenin kişisel bir site olduğunu bilmeniz ve program alma kararınızı buna göre vermeniz gerekir.

10-. Programın kişisel veya ticari amaçlı kullanımı sırasında ortaya çıkabilecek sorun  ya da problemlerden sitemiz veya şahsım sorumlu değildir. Kullanıma ait tüm sorun ve riskler kullanıcı ya da kullanıcıların şahsi sorumluluğu altındadır. Yine kullanıcı veya kullanıcıların programın kötü veya kötüye kullanılmasından dolayı kullanıcıların kendilerine ,üçüncü şahıslara veya kurumlara vereceği tüm zarar kayıplardan sitemiz veya şahsım sorumlu değildir.

11- Sitemiz veya şahsım gerekli gördüğü takdirde veya her zaman kullanım maddelerini değiştirme hakkına sahiptir. Bu değişiklikleri veya yenilikleri kullanıcı yada kullanıcılarına haber vermek zorunda değildir.

11- Programı satın alan herkes bu maddeleri okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılır.


No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.