Apartman Yönetim Programı 2.0 Üye Sayfası - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, August 15, 2016

Apartman Yönetim Programı 2.0 Üye Sayfası

Apartman Yönetim Programımızın güncelleneceğini daha önceki yazımızda duyurmuştuk. Bu yazımızda da güncellediğimiz sayfalardan biri olan üye sayfasının tanıtımını yapmak istiyoruz. İşte yeni yüzüyle üye sayfası:
Aslında üye sayfasında çok fazla bir değişiklik yapmadık. Asıl bilinen formatı korumaya çalıştık. Fakat bunun yanında bir kaç özellik ekledik. Bunlardan biri en tepede bulunan apartmanın adı kısmı. Artık programı kullanmaya başladığınızda ilk giriş yapacağınız yer olan üye sayfasında apartmanınızın adını girebileceksiniz. Girdiğiniz apartman adı bütün sayfalarda otomatik görünmeye başlayacaktır. Ayrıca 40 ile sınırlı olan üye listesini de 100'e çıkardık. Yeni programla 100 kişiye kadar üye ekleyebileceksiniz.
Bunun yanında sağ tarafa üyelerinizle ilgili birçok özellik ekledik. Bu bölümlerden üye sayınızı,yönetici sayınızı, kapıcı sayınızı, yöneticinizin adını, kapıcınızın adını,yönettiğiniz apartmanın sahip olduğu ve üyelere girdiğiniz dairelerin toplam metrekaresi gibi özellikleri otomatik görebileceksiniz.

Programı talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İLETİŞİM adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.