Excel Sitemize Reklam Alımları Devam Ediyor - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Tuesday, July 7, 2015

Excel Sitemize Reklam Alımları Devam Ediyor

Sitemizi kurduğumuz günden bu güne birçok ders ve program paylaştık. Birbirinden güzel ve yararlı programlar sayesinde oldukça güzel ve bizi sürekli takip eden bir ziyaretçi kitlesine kavuştuk. Ziyaretçilerimiz yeri geldi programlarımızı kullandı yeri geldi görüntülü ve yazılı derslerimizi takip etti. Bu sayede birçok kişi excel kullanmayı ve basit bile olsa kendi programlarını yapmayı öğrendi. Sitemiz her gün yeni programları ve dersleri ile büyümeye devam ederken reklam alarak kitlesini ve gücünü arttırmayı amaçlamaktadır. Bu yüzden reklam verenlerden, site sahiplerinden ve yazılım sahiplerinden reklam alarak sitemizde yayınlamayı hem reklamverenin hemde ziyaretçilerimizin kazanmasını amaçlamaktayız.
Sitemiz excel dersleri ve uygulamaları konusunda kendisini kanıtlamayı başarmıştır. Bu güne kadar yaptığımız birçok excel uygulamasında hiçbir makro kullanmadan tamamen excel formülleri kullanarak excel uygulaması yapmaya çalıştık. Aslında buda kendi alanında bir ilk sayılabilir. Zira bugüne kadar incelediğimiz pek çok excel uygulaması kısmı ya da tamamen makro kullanırken sitemizde yayınladığımız hiçbir uygulamada makro bulunmamaktadır. Bu özellikde ziyaretçilerimizin sitemize daha çok ilgi göstermesini sağlamıştır. Bunun yanında arama motorlarında özellikle google de excel programları diye yazdığınızda ilk üçte sitemizi görebilirsiniz. Reklamverenlerin en çok aradıkları hususların başında da bu özelliğin geldiğini biliyoruz. İşte bu vb sebeplerden dolayı reklamverenlerin sitemizi tercih edeceğini biliyoruz. Peki sitemize kimler nasıl reklam verebilir?
Sitemize cinsel içerikler ve kanunun yasakladığı haller dışında kalan uygulama,içerik,ilan vb verebilirsiniz.
1- Ana sayfa reklamları verebilirsiniz.Ana sayfamızda bulunan 4 adet reklam alanına (yanda resmi verilen ve kırmızı kutucuk içerisine alınan yerlere)reklam verebilirsiniz.








2- İçerik reklamları verebilirsiniz. İçerik reklamları son zamanlarda şirketlerin ve ürün sahiplerinin tercih ettikleri bir sistem. Bu yöntemle ürününüzün, sitenizin veya firmanızın tanıtımı yapabilirsiniz. Tanıtım yazısını ister kendiniz hazırlayın isterseniz de bize bırakın.
3- Sponsor olarak reklam verebilirsiniz. sitemize belli bir süre sponsor olarak reklamınızı yapabilirsiniz. Böylece her daim rakiplerinizden bir adım önde olursunuz.
4-Yazılım ,ürün ilanları verebilirsiniz. Eğer bir yazılımınız var veya bir ürününüzü tanıtmak istiyorsanız bu yöntemi kullanarak reklam verebilirsiniz.
5-Sitemizdeki programlara sponsor olarak reklamınızı yapabilirsiniz. Sitemizde yer alan programlardan birini seçerek sponsor olacağınızı bildirmeniz yeterlidir. Siz programlarımız aracılığıyla reklamınızı yaparken ziyaretçilerimizde hem programlarımızı kullanır hem de reklamınızı takip edebilirler.

Sitemizdeki reklam seçeneklerini değerlendirmek ve bilgi almak için konyatoptanci@gmail.com mail adresini veya İLETİŞİM adresimizi kullanabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.