Araç Bakım Programı 2.0 Kullanma Kılavuzu-2 - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, June 12, 2015

Araç Bakım Programı 2.0 Kullanma Kılavuzu-2

Araç Bakım Programı 2.0'ın kullanım kılavuzunu tanıtmaya devam ediyoruz. Araç Bakım Programı 2.0 ile bir araçtan 25 araca kadar bakım işlerini takip edebilir ve araçlarla ilgili veri girişi yapabilirsiniz. Vergiden, sigorta takibine kadar pek çok alanda aracınıza ait verileri takip etmeniz mümkündür. Peki bu programı nasıl kullanacaksınız? İşte aşama aşama programın kullanılışı:

Araç Bakım Programı 2.0 da araç bilgilerinin nasıl girildiğini, Rutin Bakım, Sigortanın nasıl girileceğini anlatmıştık.  Bu yayınımızda da programın diğer özelliklerini anlatmaya devam edeceğiz.

VERGİ: Vergi araçların iki dönem taksitler halinde devlete ödedikleri parayı ifade eder. Birinci vergiyi "Ocak" ta ödediyseniz ikinci vergiyi "Temmuz" da ödersiniz. İşte program bu verileri esas alarak verginizi takip edebilir. Vergi bilgilerini girmek ve güncellemek için ana sayfadan "VERGİ" sekmesini seçmeniz gerekir. Vergi seçeneğini seçtiğinizde karşınıza yandaki gibi bir sayfa çıkar. Burada ilk yapmanız gereken vergi gireceğiniz ve daha önceden araç bilgileri sayfasından tanımladığınız aracı seçmektir. Aracı seçtiğinizde araçla ilgili bazı bilgiler otomatik karşınıza gelecektir. Daha sonra açık gri alanlara verginiz ile ilgili bilgileri girmeniz gerekir. Siz bu verileri girdiğinizde sistem verginizle ilgili birçok hesaplamayı yapmaya başlayacaktır. Verginizin bitimine kaç gün kaldığı hangi tarihte diğer verginizi ödeyeceğiniz vb hesaplamalar otomatik yapılacaktır. Aynı zamanda ana sayfadan verginizin bitimine 7 günden daha az bir zaman kala uyarılmaya başlarsınız ki bu özellik ile verginizi günü geçmeden ödeyebilirsiniz.

Programı almak için konyatoptanci@gmail.com mail adresini veya İLETİŞİM adresimizi kullanabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.