Gelir Gider Programı 3.0 Örnek Uygulama-5 - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, April 3, 2015

Gelir Gider Programı 3.0 Örnek Uygulama-5

Gelir Gider Programı 3.0 da giderlerimizi nasıl gireceğimizi örnek bir uygulama  ile görmüştük. Gelir ve giderlerimizi girdiğimize göre hem gelirlerimizin hem de giderlerimizin yıllık dökümlerine bir göz atmak isteyebilirsiniz. Bunun için programda ayrı sayfalar oluşturularak ayrıntılı dökümler hazırlanmaya çalışılmıştır. Şimdi girdiğimiz gelir ve giderlerimizin dökümlerini örnek bir uygulama ile inceleyelim:


Programın ana sayfasına gelelim. ( Daha önce gelir girerken sadece 400 TL mesai ücreti girmiştik. Buna ek olarak bu örnekte 1000 TL maaş girdik. Toplamda 1400 TL gelirinin olduğunu düşünerek örnek uygulama hazırladık.)
Önce yıllık gelir dökümlerimizi görmek istiyoruz diyelim. Bunun için ana sayfadan "YILLIK GELİR DÖKÜMLERİ" sekmesini tıklayalım.


Yıllık Gelir Dökümleri sekmesini tıkladığınızda karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Bu sayfa ile 12 aylık gelir dökümlerinizi ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Veri sayfasında belirlediğiniz maaşınızın, mesainizin vb. ay bazında ne kadar olduğunu, toplam gelirinizi,en fazla gelir getiren ayı, en fazla olan gelir türünü, 12 ay baz alınarak hesaplanan Yıllık gelir ortalamanızı, mesai, maaş toplamlarının ayrı ayrı ayrıntılarını görebilirsiniz.

Yıllık gider dökümlerinizi görmek içinde yine ana sayfadan "YILLIK GİDER DÖKÜMLERİ" sekmesini tıklayalım. Karşımıza yandaki gibi yıllık gelir dökümlerine benzer bir sayfa çıkacaktır. Burada da gelirlerin tersine gider ayrıntılarını bulabileceksiniz.



Programı talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresimizden ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.