Excel Adres Defteri Programı - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, July 6, 2014

Excel Adres Defteri Programı

Excel ile hazırlanmış programlarımıza devam ediyoruz. Bu kez çok kullanacağınızı düşündüğüm bir bir program hazırladık. Program kullanımı oldukça basit ama bir o kadar da kullanışlı bir program. Programımızın adı adres defteri programı. Şimdi gelin programı daha yakından tanıyalım:

Programı oldukça basit hazırlamaya çalıştık. Programda yeni kişileri ekleyebileceğiniz bir bölüm ve eklediğiniz kişileri görüp silebileceğiniz bir bölüm bulunmakta.
Programı açtığınızda ilk önce makroları etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunun için programın üst tarafında çıkan uyarıda makroları etkinleştir butonunu aktif hale getirin.








Daha sonra Kişi Ekle butonuna basarak yeni bir kişi ekleyebilirsiniz. kişi ekle formunda eklemek istediğiniz bilgileri yazarak kaydet butonuna basınız.











Yeni eklediğiniz kişiler Data adlı bir sayfada tutulmakta. Buradan Adres Defterini Gör seçeneğini tıklayarak eklediğiniz kişileri görebilir veya değiştirebilirsiniz.









Programla ilgili görüş ve önerileriniz bizimle paylaşabilirsiniz. Programı ücretsiz almak için konyatoptanci@gmail.com adresini, email adresinizi belirterek yorum bölümüzü veya iletişim adresini kullabilirsiniz. sitemizde birden çok program olduğu için hangi programı istediğinizi belirtmeyi unutmayın.

4 comments:

  1. adres defterini gönderebilirmisiniz

    ReplyDelete
  2. sinanmrs@hotmail.com adres defteri plss :D

    ReplyDelete
  3. bunyaminuzel@gmail.com araç takip ile adres defterini yollarmısınız.

    ReplyDelete
  4. Merhabe programınızı avtufan@hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz?

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.