Haftanın Mobil Uygulaması-Milli Parklar - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Wednesday, August 30, 2017

Haftanın Mobil Uygulaması-Milli Parklar

haftanın mobil uygulaması
Haftanın uygulaması bölümümüzde bu hafta Milli Parklar adlı bir uygulama var. Hem Android hem de İOS'da yer alan Milli Parklar uygulaması ile ülkemizdeki milli park ya da tabiat parklarını sanal ortamda gezip bilgi alabilmeniz mümkün.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün mobil uygulaması Milli Parklar, Türkiye'deki milli park ve tabiat parklarını sanal ortamda doğa severlerin gezmelerine olanak sağlayan oldukça kullanışlı ve yararlı bir uygulama.
Uygulama ilk açıldığı anda sizi oldukça ilgi çekici görsellerle donatılmış bir arayüz karşılıyor. Gezmek istediğiniz yere tıkladığınızda detaylı bilgilere de ulaşabiliyorsunuz. Korunan alan bilgisi,aktiviteler,özellikler,haritalar, haberler gibi pek çok bilgi bu ekran üzerinde size yardımcı oluyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 araç bakım programı

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca alana ait giriş ve çıkış saatleri de bu ekranda görüntüleniyor. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamanın sol bölümünde etkinlikler adlı bir bölüm de yer alıyor.Etkinlikler bölümünde ay bazında gerçekleştirilecek organizasyonlar yer alıyor.
milli parklar uygulaması

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.