Kendi Web Sitenizi Ücretsiz Kurmak İster misiniz? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Thursday, July 13, 2017

Kendi Web Sitenizi Ücretsiz Kurmak İster misiniz?

Kendi web sitenizi sadece 5 dakikada kurmak ister misiniz? Cevabınız evetse o zaman bu makalemiz tam size göre. İşte sadece 5 dakikada kendi web sitenizi kurmanın yolu:
Bugün internet sitesi kurmak artık hiç de öyle zor bir iş değil. Sadece dakikalar içerisinde kendi web sitenizi kurabilirsiniz. Bunun için tasarlanmış birçok web oluşturma platformu mevcut. Ama ben bugün sizlere dünyanın en kaliteli web oluşturma hizmetlerinden birinden bahsedeceğim. 2003 yılında iki kardeş tarafından kurulan ve amaçları tamamen kullanıcı dostu web sitesi oluşturma platformu tasarlamak olan simplesite sizlere üç adımda kendi web sitenizi kurma fırsatı veriyor. Kişisel bir blogdan, bir e-ticaret sitesine kadar pek çok kategoride kendi web sitenizi kurabileceğiniz simplesite ile hayallerinizi, çalışmalarınızı, ürünlerinizi artık başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

Simplesite

Bahsettiğim site öyle basit bir platform da değil. Simplesite Danimarka'da kurulmasına rağmen sadece bir yıl içerisinde büyüterek Amerika'ya da açılmış.2012 yılında site uluslararası büyümesini hızlandırmış ve 1.7 milyon Euro değerinde Series A yatırımı almış. Site şu anda dünyanın pek çok ülkesinde ve pek çok dilinde faaliyetine devam etmekte. Simplesite 2015 yılında ise Premium'dan Freemium iş modeline geçerek tüm dünyadaki kullanıcıların tamamen ücretsiz web sitesi yapmalarına olanak sağladı.

Simplesite şu anda her ay 400 binden fazla yeni kullanıcı tarafından tercih edilmekte. Şu ana kadar dünya üzerinde 20 milyondan fazla insan Simplesite ile kendi web sitelerini ücretsiz kurdular.

Sizde ücretsiz bir web sitesi kurmak ve hayallerinizi,çalışmalarınızı, ürünlerinizi,tanıtmak istiyorsanız simplesiteye buradan ulaşarak internet alemine ilk adımınızı atabilirsiniz.

     Simplesite

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.