Tüm Excel Programlarımız Tek Dosyada - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, August 8, 2016

Tüm Excel Programlarımız Tek Dosyada

Blog hayatına başladığımız günden bugüne kadar pek çok excel programı tasarladık ve ziyaretçilerimizle buluşturduk. Her programımızla hem bizi takip edenlere excelle yapılabilecek pek çok programın olduğunu gösterdik hem de kullanmak isteyen ziyeretçilerimizin işlerini kolaylaştırdık. Tasarladığımız programların pek çoğunda da ziyaretçilerimiz tavsiyeleri ile bize destek oldu. Çok şükür bugüne kadar tasarladığımız excel programlarında hep daha iyisini yapmaya uğraştık ve bunu da başardığımız kanaatindeyim.
Bizde bugüne kadar tasarladığımız excel programlarını tek bir dosyada birleştirmek ve kullanmak isteyenlere tek dosyada bugüne kadar tasarladığımız tüm programları göndermek istedik. bu dosya bizim için hem bir nostalji olacak hem de işinize yarayacak pek çok excel programını tek bir dosyada bulabileceksiniz. Peki bu dosyada hangi programlar var? ve ne işe yararlar? İşte cevabı:
Tüm excel programlarımızı içeren dosyamızdaki programları ve özelliklerini kısaca tanımaya çalışalım:

GELİR GİDER 2.3 Programı:
Gelir gider programının ilk hali aslında gelir gider 1.0 ile başladı.Ama zaman içinde ilk düzenli halini gelir gider 2.3 ile aldı. Gelir gider 2.3 programı tamamen kişisel kullanım amaçlı hazırlanmış ve bir ailenin gelir giderini kolayca takip etmesini sağlayan kullanımı oldukça basit bir excel programı. Program ile bir yıl içindeki gelir giderinizi takip edebilir ve bütçenize düzen verebilirsiniz.
Program ile daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 


GELİR GİDER 3.0 Programı:
Gelir gider 3.0 programı 2.4 versiyonundan sonra geliştirdiğimiz ve birçok özelliği kişiselleştirilebilen bir excel programıdır. Gelir ve gider çeşitlerinizden tutun da ana sayfadaki analiz edebileceğiniz sekmelere kadar pek çok özellik kişiselleştirilebilmektedir. Ayrıca gelir gider 3.0 programı önceki versiyonlarda olmayan yatırım,borç alacak gibi sayfalarla donatılmış böylece daha kapsamlı ama kullanımı basit bir excel programı haline getirilmiştir. Program bu haliyle de pek çok ziyaretçimizden artı puan ve olumlu dönütler almayı da başarmıştır.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

GELİR GİDER 3.1 Programı:
Gelir gider 3.1 programı önceki sürüm olan 3.0 versiyonunun üzerine birçok artı özellik katılarak tasarlanmış bir excel programıdır. Bu programda ana sayfanın tasarımı oldukça şık ve daha kullanışlı hale getirildi. Yine 3.1 versiyonuna kasa ,taksit, zekat gibi yeni sayfalar eklendi. Programın yine birçok özelliği kişiselleştirilebilmekte. 3.1 versiyonumuzda ziyaretçilerimizin en çok beğendiği ve olumlu geri dönütler yaptıkları programlarımız arasında.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

APARTMAN YÖNETİM 1.0 Programı:
Sitemizde sadece gelir ve gidere yönelik programlar yok. Bunun yanında apartman yöneticilerinin işlemlerini kolaylaştıracak excel tasarımları da mevcut. Apartman yönetim programı 1.0 bir ziyaretçimizin ricası üzerine yazmaya çalıştığımız bir yönetim programı. Aslında bu hali ile apartman yönetim programlarımızın içinde en eski hali. Programla üye girişi, gelir ve gider takibi, sıcak su takibi gibi yönetime ait hususları kolayca takip edebiliyorsunuz. Bunun yanında ana sayfada üye bilgilerini, gelir ve gider durumları, üyelerinizin ödeyeceği ödediği aidat toplamları vb görme şansı sunmakta.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

APARTMAN YÖNETİM 1.1 Programı:
Apartman Yönetim 1.1 Programı aslında 1.0 programının biraz daha geliştirilmiş hali. Program ile ana sayfa biraz daha geliştirildi. Aylık gider dağıtımları biraz daha farklılaştırıldı. Yine üye bilgisi bulma apartman gelir ve gider toplamlarını ana sayfadan takip edebilme gibi pek çok özellik bu versiyona eklendi.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

APARTMAN YÖNETİM 1.2 Programı:
apartman yönetim 1.2 programı bir ziyaretçimizin ricası üzerine geliştirdiğimiz bir excel yazılımı. Program bu haliyle aslında 1.1 versiyonunun daha geliştirilmiş şekli diye düşünebilirsiniz. Program önceki versiyonlara benzemekle birlikte daha kapsamlı özellikler de taşımakta. ödenen aidatın gider gruplarına göre dağıtılması, yöneticinin bazı ödemelere karışmaması vb gibi özellikler bunlardan sadece bir kaçı.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

ARAÇ BAKIM 1.0 Programı:
Araç Bakım 1.0 programı aslında kendi aracım için tasarladığım ama daha sonra ziyaretçilerimin beğenisine sunduğum bir excel programı. Programla bir aracın rutin bakım, yağ, vergi vb giderleri takip edilebilmekte.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

ARAÇ BAKIM 2.0 Programı:
Araç Bakım 2.0 programı 1.0 programının 25 araca kadar geliştirilmiş ve daha kapsamlı olarak donatılmış hali. Programla bir araçtan 25 araca kadar vergi, sigorta, bakım vb giderleri takip edebilirsiniz. Programa şık ,kullanımı kolay ve grafiklerle desteklenmiş bir ana sayfa, yine ana sayfada bakımı gelen aracı takip edebileceğiniz bir alan ve yakıt sayfası gibi ek özellikler eklendi. 
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

ÇARŞI YÖNETİM Programı:
Çarşı Yönetim programı yine bir ziyaretçimizin ricası üzerine tasarladığımız ve bir ticaret hanındaki üye iş yerlerinin aidat ödemelerini takip etmeye yarayan bir excel programıdır.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 


HAFTALIK ÖDEME TAKİP Programı:
Haftalık Ödeme Takip programı deneme amaçlı hazırladığım ve haftalık ödemeleri takip etmeye yarayan bir excel programıdır. program bir hafta içindeki ödemelerinizi gösteriyor. Böylece ödemelerinizi kolayca ve günü geçmeden takip edebiliyorsunuz.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 


ARAÇ ANALİZ Programı:
Araç analiz programı en son hazırladığımız bir excel programıdır. Program ile yakıt ,yağ,km,km/s takipleri ve analizlerini günlük, aylık ve yıllık bazda yapabilirsiniz. Program 50 araca kadar analiz yapma imkanı vermekte.
Programla ilgili daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 


Yukarıdaki tüm programlarımız tamamen excel ortamında ve tamamen mantıksal excel formülleri ile hazırlanmıştır. Excel Program Paketi adını verdiğimiz dosyada ayrıca programlarımıza ait şifreleri de txt formatında bulabilirsiniz.

Excel Program Paketini konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İLETİŞİM adresimizden isteyebilirsiniz.

44 comments:

  1. merhaba, yaptığınız progromlar gerçekten güzel ve haradığınız emek takdire şayan. emeğinize sağlık. burada belirttiğiniz tek dosyada topladığınız programları bende kullanmak isterim. sirepazarisk@gmail.com teşekkürler.

    ReplyDelete
  2. programlarla ilgili mail adresinize dönüş yapılmıştır.

    ReplyDelete
  3. hzaırladığınız proğram dosyasını göndermenizi rica ederim.kolay gelsin. çok teşekkürler ihsangulmez@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Merhaba; Araç takip programınızı çok merak ediyorum. YOutube'de inceledim özellikle bunu irdelemek istiyorum fakat; diğer programları da gönderme şansınız olursa mail adresimcennetyamaclari@gmail.com çok teşkkür ederm

    ReplyDelete
  5. Merhaba,borc alacak programınızı merak ediyorum rica etsem gonderirimisiniz veysi0047@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Merhabalar borç alacak programını zi rics etsem gonderirimisiniz

    ReplyDelete
  7. muhammetkahveci88@gmail.com adresine mail atabilir misiniz

    ReplyDelete
  8. selamun aleyküm bende alabilirmiyim programları joker77@e-mail.com.tr

    hayırlı cumalar

    ReplyDelete
  9. Merhaba çok güzel elinize sağlık bende rica edebilir miyim programları.eda_gulbeste@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. ellerinize ve emeğinize sağlık apartman yönetiminde kullanmak için excel tablo gönderebilir misiniz ? saygılar
    resulguvenc@gmail.com

    ReplyDelete
  11. merhaba programdan ben de rica edebilir miyim? saygılar
    resulguvenc@gmail.com

    ReplyDelete
  12. merhaba,

    halil34oz@gmail.com adresine kasa ve apartman yönetimi programınızı paylaşır mısnız.

    teşekkürler.

    ReplyDelete
  13. merhaba,

    halil34oz@h-gmail.com adresine kasa ve apartman yönetim programınızı paylaşır mısınız.

    teşekküler.

    ReplyDelete
  14. merhaba tüm excel programlarını bana atabilirmisiniz
    şimdiden çok teşekkürler 36korfez@gmail.com

    ReplyDelete
  15. merhaba tüm excel programlarını bana atabilirmisiniz
    şimdiden çok teşekkürler ocamurlu43@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Merhabalar;
    Öncelikle yaptığınız program için büyük teşekkür ederim. sizde uygun görürseniz ben bu programdan faydalanmak isterim. yalnız Adres verirseniz Adana şalgamı yollamak isterim adresinize. Emeklerinizin karşılı değil ama kabul ederseniz sevinirim. xennials@yandex.com - yldrmdrsn@gmail.com

    ReplyDelete
  17. merhabalar. programı banada yollarmısınız. tameryagmur58@gmail.com

    ReplyDelete
  18. programı banada yollarmısınız teşekkürler emir29@gmail.com

    ReplyDelete
  19. programı banada yollarmısınız emir29@gmail.com

    ReplyDelete
  20. programı banada yollarmısınız emir29@gmail.com

    ReplyDelete
  21. merhaba programı kullanmak istiyorum

    kenancaykesen@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. merhaba programı kullanmak istiyorum
    Tam Sürüm Fiyatları ile baraber
    bebil_4@hotmail.com adresine gönderirmisiniz.

    ReplyDelete
  23. merhaba, yaptığınız progromlar gerçekten güzel ve haradığınız emek takdire şayan. emeğinize sağlık. burada belirttiğiniz tek dosyada topladığınız programları bende kullanmak isterim. Mail adresim mustafanisanci@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Öncelikle emeğinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş.
    Programınızı ben de rica edebilir miyim? ozcanay23@gmail.com
    mail adresim. Şimdiden teşekkürler...

    ReplyDelete
  25. merhaba;
    tüm excel programlarını bana atabilirmisiniz
    şimdiden çok teşekkürler

    ygokmen57@gmail.com

    ReplyDelete
  26. İyi günler bu programları bana da göndermeniz mümkünmü. Elinize sağlık iyi çalışmalar. emreturkay58@gmail.com

    ReplyDelete
  27. merhaba programdan ben de rica edebilir miyim? teşekkürler
    ismailyigen@yandex.com

    ReplyDelete
  28. merhebalar programdan kullanmak için artlarınız nedir sc.erduran@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Rica etsem benimle de paylaşır mısınız? Denemek istiyorum da...

    Mail: veyselcicek3@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Rica etsem yollayabilirmisin. .
    dr.ihsanyildirim@hotmail.com

    ReplyDelete
  31. merhaba emeğinize sağlık. mail adresim: mtumer63@gmail.com

    ReplyDelete
  32. ELİNİZE SAĞLIK ersincaliskan68@hotmail.com MAİL ADRESİM

    ReplyDelete
  33. MERHABA ÖNCELİKLE TEBRİKLER ARAC BAKIM VE YAKIT TAKİP BENDE ALABİLİRMİYİM faksaraykumpomza@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Merhabalar ben de alabilir miyim çok teşekkürler mb_mg@hotmail.com

    ReplyDelete
  35. merhaba güzel kardeşim eline ve emeğine sağlık gerçekten çok başarılı bende faydalanmak isterim rica etsem banada atabilirmisin şimdiden teşekkürler başarılar.. cetin.gulel63@hotmail.com

    ReplyDelete
  36. mrb lar hazırlamiş olduğunuz programlar dikkatimi çekti bu birleştirilmiş dosya örneğini bende kullanmak istiyorum emeğinize sağlık teşekkürler
    hakanozturk3806@hotmail.com

    ReplyDelete
  37. merhaba güzel kardeşim eline ve emeğine sağlık gerçekten çok başarılı bende faydalanmak isterim rica etsem banada ücretsiz olanları atabilirmisin şimdiden teşekkürler başarılar.
    aileserefi112@gmail.com

    ReplyDelete
  38. MERHABA İSTEDİĞİMİZ PROGRAMI NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ.

    ReplyDelete
  39. keşke bir yerlerde paylaşsaydınız her issteyene tek tek göndermezdiniz yinede emeğinize sağlık

    ReplyDelete
  40. Merhaba iyi gunler gelir gider programlariniz gayet basarili bana gonderebilir misiniz. Emeginize saglik tesekkurler hasan-smsek@hotmail.com

    ReplyDelete
  41. Merhaba iyi gunler öncelikle emeğinize sağlık sizden ricam programı syontem07ægmail.com mail adresime gönderirseniz sevinirim

    ReplyDelete
  42. merhaba, yaptığınız progromlar gerçekten güzel ve haradığınız emek takdire şayan. emeğinize sağlık. burada belirttiğiniz tek dosyada topladığınız programları bende kullanmak isterim.

    ReplyDelete
  43. savasmedet@gmail.com banada gönderebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

    ReplyDelete
  44. Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık. bende rica etsem e-postama gönderebilir misiniz?
    emirhantokel@gmail.com

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.