Apartman Yönetim Programımız Güncelleniyor - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, August 15, 2016

Apartman Yönetim Programımız Güncelleniyor

Sitemizde en çok tercih edilen programlardan biri olan apartman yönetim programı güncelleniyor. Apartman Yönetim Programı 1.0 ile başlayan serüvenimiz 1.1 ve 1.2 ile güncellemeleri devam etmişti. Yeni Programımız artık Apartman Yönetim Programı 2.0 ile anılacak ve oldukça kapsamlı olmasına özen gösterilecek. Peki yeni güncelleştirmelerde bizleri neler bekliyor? İşte cevapları:
Öncelikle birçok sayfada ve özellikle ana sayfada birçok yenilik yapmayı planlıyoruz. Yukarıda gördüğünüz ana sayfayı tamamen değiştirip daha şık ve kullanışlı aynı zamanda grafiklerle desteklenmiş bir ana sayfa planlıyoruz. Üye sayfasından, gelir ve giderleri girdiğimiz sayfalara kadar pek çok sayfa aynı şekilde değiştirilecek ve daha kapsamlı hale getirilecek. Yeni programın en önemli özelliklerinden biri hiç şüphesiz birçok apartmana uyacak bir formata sahip olması.Bizi takip edenler önceki sürümlerin en büyük eksisinin bir apartmana uyan formatın diğer başka bir apartman uymaması olduğunu bilirler. Aslında bu programın hatası değil her apartmanın yönetiminin az da birbirinden farklı olmasından kaynaklanıyor. Örneğin bir apartmanda yönetici hiçbir gidere katılmazken diğer başka bir apartmanda yönetici bazı giderlere ortak olabiliyor. Bu vb değişikliklerde bir programın bir başka apartmanda uyumsuz hale gelmesine sebep olabiliyor. İşte yeni sürüm apartman yönetim programımızda bu sorunu bir nebze çözmek istiyoruz. Bunun için bazı sayfalara aylık bazı ölçekler koyacağız. Bu ölçekleri her ay kendi apartmanınıza göre girebileceksiniz. Program da hesaplamalarını bu ölçekler üzerine yapacak.
Programın sayfalarını güncellemeye başladık. Güncellediğimiz her sayfa ile ilgili değişiklikleri bittiğinde sitemizde paylaşmayı umuyoruz. Bizi takip ederek bu değişiklikleri görebilirsiniz.
Programın güncellenmiş halini talep etmek için şimdiden isminizi yazdırabilirsiniz. Programı talep etmek için bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İLETİŞİM adresimizden ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.