Apartman Yönetim Programı 2.0- Ödeme Sayfası - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, August 26, 2016

Apartman Yönetim Programı 2.0- Ödeme Sayfası

Apartman Yönetim Programı 2.0 güncelleme yazılım çalışmamız devam ediyor. Hemen hemen tüm apartmanlara uyacak formatta hazırlamaya çalıştığımız 2.0 versiyonunda aidat ödeme giriş sayfası ve ödeme sayfalarını tamamladık. Peki yeni ödeme sayfasında hangi değişiklikler var? Neler eklendi? İşte cevapları:
Yeni ödeme sayfasına giriş için  ana sayfadan aidat girişleri sayfasına tıklamanız yeterli. Aidat Girişlerine tıkladığınızda yukarıdaki resmi olan aidat giriş ana sayfasına geleceksiniz. Bu sayfa programa yeni eklediğimiz bir özelliklerle dolu. Öncelikle hangi aya ait ödeme alacaksanız o ayı tıklamanız yeterli. Yine bu sayfada her ay ödenmesi gereken, ödenen ve kalan aidatları grafiklerle görebileceğiniz bir alan oluşturuldu. Yalnız buradaki kalan fazla ödeme çıkartılmadan yani üyenizin ödediği fazla ödemeyi çıkartmadan hazırlandı. Bunun amacı giderlerinizin dengelenmesini kolaylaştırmak ve giderlerinizi bu fazla ödemelerle de olsa tamamlamanızı sağlamak.Yine bu sayfanın altında her ay oluşan eksik ödemeleri, fazla ödemeleri, gecikme cezalarını vb. görebileceğiniz ve takip edebileceğiniz alanlar hazırlandı.
Asıl ödeme sayfası ise yanda resmi görülen sayfa gibi tasarlandı. aidat giriş sayfasından ilgili ayı tıkladığınızda karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Bu sayfada üyenizin aidat ödediği tarihi, kapı numarasını( kapı numaraları mutlaka benzersiz olmalı) ve ödediği aidat tutarını giriyorsunuz. Bundan sonra program kendi istatistiklerini oluşturacaktır. Örneğin her üyenizin ne kadar ödemesi gerekiyor, ne kadar ödemiş ne kadar kalmış, gecikme cezanız varsa ve son ödeme günü geçtiyse ne kadar ödemesi gerekiyor vb istatistiki bilgileri bu sayfalarda görebileceksiniz. Sayfanın hemen sağ tarafında yine o ayda toplam ne kadar fazla ödeme, ne kadar eksik ödeme ne kadar gecikme cezası uygulanmış kaç üyeniz aidatı eksik de olsa ödemiş kaç üyeniz hiç ödeme yapmamış gibi bilgileri bulabileceksiniz. Sayfanın sağ alt tarafında ise aidat gelirlerinin giderlere paylaştırıldığı bir bölüm göreceksiniz.Sıralama genel giderlerden diğer giderlere doğru sıralanarak paylaştırma yapılmakta.Örneğin program toplanan aidatları önce doğalgaza, para arttıysa sırasıyla demirbaş tadilat vb paylaştırmakta.
Biz programın güncellemesine devam edeceğiz. ziyaretçilerimizden de gördükleri eksikleri, programlarla ilgili yorumları paylaşmalarını istiyoruz. Böylece daha güzel ve kullanışlı bir program tasarlama imkanımızın olacağını düşünmekteyiz.

Programla ilgili talep ve önerilerinizi yorum köşemize, konyatoptanci@gmail.com mail adresimize veya İLETİŞİM adresimizden iletebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.