Gelir Gider 3.1 Ana Sayfası - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, February 8, 2016

Gelir Gider 3.1 Ana Sayfası

Sitemizin en yeni programı olan gelir gider 3.1 programını yakın zamanda yayınlamıştık. Programı önceki yayınlarımızda her ne kadar anlatsak da ayrıntılı bir anlatımın yararlı olacağını düşündüm. Bunun için ana sayfadan başlayarak programı ayrıntılı ve görsellerle anlatmaya çalıştım. İşte ana sayfa ve özellikleri:
Gelir gider 3.1 programının ana sayfası önceki sürümlere göre oldukça ayrıntılı hazırlanmaya çalışıldı. Programdaki hemen hemen tüm sayfalara ait özet ve ayrıntılar ana sayfada mevcut. Şimdi bölüm bölüm bu alanları tanıyalım:
1- Ana sayfanın sol üst bölümünde programa ait sayfalara ulaşmanızı sağlayan sekmeler mevcuttur. bu sekmeleri kullanarak istediğiniz sayfaya kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda ulaştığınız her sayfada ana sayfaya tekrar dönmenizi sağlayan ana sayfa sekmesi mevcuttur.
2-Programın sağ üst kısmında yıllık gelir-gider ve aradaki farkı gösteren bir bölüm bulunur. Bu alan tüm kasalarınıza ait toplam gelir-gider ve ikisi arasındaki farkın gösterildiği alandır.

3-Programın en yeni özelliklerinden biri kasa uygulamasıdır. Programa 5 farklı kasa ismi girmeniz gelir giderinizi bu kasalardan yapmanız mümkün. Ana sayfada da bu kasalara ait girmiş olduğunuz gelir gider ve aradaki farklar toplam olarak gösterilir. Ana sayfada bu alana bakarak hangi kasada ne kadar paranız kalmış, ne kadar gelir ve gider toplamınız var görmeniz mümkündür.
4-Sağ köşede ay ay girdiğiniz gelir ve gider toplamlarınızı görebilirsiniz. Hangi ayda ne kadar gelir ne kadar gider toplamınızın olduğunu ana sayfadaki bu bölümden takip edebilirsiniz.

5- Ana sayfada kasalarınızdaki farkları pasta grafiğinde de takip edebilirsiniz. Her kasada kalan paranız pasta grafiğinde ayrı renklerle gösterilir.
6- Programın orta kısmında sıradaki borç ve alacaklarınızı görmeniz mümkündür. Bu alanda sırası gelen 10 adet borç ve alacağı tarih sırasına görebilir ve takip edebilirsiniz. Eğer borcunuzun veya alacağınızın ödendiğini programa girerseniz bu alan otomatik değişecek borcu veya alacağı ödeneni sıradan düşecektir.

7- Yine orta kısımda yatırımlarınızı en fazla olandan en az olana doğru sırasıyla görebilir ve takip edebilirsiniz. Siz programa yeni yatırımlar girdikçe bu alandaki değerler de otomatik değişmektedir.
8-Yine programa girdiğiniz taksitlerinizi de sırasıyla ana sayfada görebilir veya takip edebilirsiniz. Bu alanda sırası gelen taksidin kaç tl ödeneceği vb bilgileri bulmanız mümkündür. Programa girdiğiniz yeni taksitler ve taksit ödemeleri de bu alanda otomatik olarak değişmektedir.

9-Ana sayfada gelir gider türlerinizin toplamlarını takip etmeniz de mümkündür. Yine bu alanda en fazla olandan en az olana doğru gelir gider türleri gireceğiniz verilere göre otomatik değişmektedir.
10- Sağ alt köşede ise zekat tutarınızı görmeniz ve takip etmeniz mümkündür. Gireceğiniz verilere göre zekatınız program tarafından otomatik olarak hesaplanır ve bu alanda gösterilir.



Programı talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İLETİŞİM adresinden bize ulaşabilirsiniz.

17 comments:

  1. Elinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş. Hazırlamış olduğunuz programı bende rica edebilirmiyim. Mail adresim azmicimen@gmail.com

    ReplyDelete
  2. MERHABA, umit137@gmail.com adresine göndermenizi rica etsem mümkün mü?
    Saygılarımla..
    İyi çalışmalar

    ReplyDelete
  3. sanlibirzafer@gmail.com a gönderir misiniz?

    ReplyDelete
  4. çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık rica etsem tekhafriyat@hotmail.com adresine gönderme olanağınız var mı?
    İyi çalışmalar

    ReplyDelete
  5. lewentuslu@gmail.com adresine gönderebilir misiniz

    ReplyDelete
  6. bicanmatbaa@gmail.com adresine gönderebilirmisiniz.

    ReplyDelete
  7. binicienes@yahoo.com adresine gönderebilirmisiniz. gercekten mukemmel bır calısma ellerınız dert gormesın

    ReplyDelete
  8. Emeğinize sağlık güzel bir program olmuş.tourguide@windowslive.com adresine gönderebilir misiniz?

    ReplyDelete
  9. Emeğinize sağlık. tourguide@windowslive.com adresine gönderebiir misiniz?

    ReplyDelete
  10. Emeğinize sağlık çok güzel gözüküyor. Rica etsem emrahnacak@gmail.com adresine gönderebilir misiniz?

    ReplyDelete
  11. Emeğinize sağlık çok güzel gözüküyor. Rica etsem orucumustafa@msn.com adresine gönderebilir misiniz?

    ReplyDelete
  12. Elinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş. Hazırlamış olduğunuz programı bende rica etsem göndere bilirmisiniz. Adresim kaymaknevzat@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Elinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş. Hazırlamış olduğunuz programı bende rica etsem göndere bilirmisiniz. Adresim htahsinyavuztr@gmail.com

    ReplyDelete
  14. çok başarılı olmuş, elinize sağlık incay13@yahoo.com a gönderebilirmisiniz lütfen

    ReplyDelete
  15. cok guzel olmus bana gonderme imkanınız varmıdır slymnzkli61@gmail.com

    ReplyDelete
  16. merhaba çok güzel olmuşgönderirseniz sevinirim aytugpaletdonusum@hotmail.com

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.