Gelir Gider 3.0 Programı Güncelleniyor - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, October 12, 2015

Gelir Gider 3.0 Programı Güncelleniyor

Gelir ve giderinizi kontrol altında tutabileceğiniz, düzenleyebileceğiniz bir program olan ve en yeni sürümü olan gelir gider 3.0 programı güncelleniyor. Gelir gider 3.1 adını taşıyacak programda hangi yenilikler ve özellikler olacak? işte merak edenler için cevabı:
Basit bir bütçe programı ile başladığımız gelir gider programımızda oldukça mesafe aldık.Programın her versiyonunda oldukça ilgi gördüğünü ve takip edildiğini görmek hem bizi mutlu etti hem de acaba daha iyisini yapabilir miyiz? diye düşünerek programa birçok özellik ekleyerek daha kullanışlı hale getirmeye çalıştık. Bazen de ziyaretçilerimizin değerli fikirlerini değerlendirdik ve neden olmasın diyerek programı daha donanımlı ve kullanışlı hale getirdik. Allah'a çok şükür programa eklediğimiz her özellikle programımız bugün en çok takip edilen programlar arasında yerini aldı. Bugün programımıza bazı özellikler ekleyerek Gelir Gider 3.1 versiyonunu geliştirmeyi başardık. Peki yeni versiyonda hangi ek özellikler olacak? İşte cevabı:
1- Mevcut gelir gider 3.0 arayüzü muhafaza ettik. Programda kullanım kolaylığı sağlayan ana sayfamız mevcut haliyle kalacak.
2- Programa ek olarak kasa sayfası ekliyoruz. Yeni versiyonda 5 farklı kasa belirleyebiliyorsunuz. Kasalara istediğiniz ismi verebilecek ve her kasadaki gelir ve gideri kolayca takip edebileceksiniz.
3- Daha önce yatırım işlemlerinizi girdiğinizde girdiğiniz veriler doğrudan kasaya yansımıyordu. Bunun için eğer yatırım alışı yaptıysanız gider kısmından tekrar belirtmeniz ve gider olarak girmeniz gerekiyordu. Ya da bir borç aldıysanız bunu hem borç alacak sayfasında giriyor hem de gelir olarak girmeniz gerekiyordu. Yeni versiyonda buna gerek kalmayacak. Program kasa hesaplamalarını yaparken girilen verilere düzenleme yapacak. Örneğin yatırım alışınız varsa ilk etapta bunu gider olarak görecek ve doğrudan kasaya yansıtacak. yatırımınızı satışa dönüştürdüyseniz bu sefer de gelir olarak kasaya yansıtacak. Yani ikinci bir defa tekrar gelir ve gider olarak girmeyeceksiniz.
4-Hem aylık gelirlere hem de aylık gider sayfalarına kasa eklentisi yerleştirilecek. Böylece örneğin bir gelir girdiğinizde hangi kasaya giriş yaptığınızı seçebilecek veya bir gider girdiğinizde hangi kasadan çıkış yaptığınızı seçebileceksiniz.
5- Eski versiyona ek olarak zekat sayfası da eklenecek. Zekat sayfası ile zekatınızın hesaplanması sağlanacak.
6- Yeni versiyonda kullanım kolaylığı sağlayan yenilikler ve değişilikler de olacak.

Programa konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.