Araç Bakım Programı 2.0 Kullanma Kılavuzu-1 - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Thursday, June 11, 2015

Araç Bakım Programı 2.0 Kullanma Kılavuzu-1

Sitemizin en yeni programı olan Araç Bakım Programı 2.0 önceki versiyondan farklı olarak oldukça donanımlı ve kapsamlı hazırlanmaya çalışıldı. 1 araçtan 25 araca kadar yağ bakımı, vize,sigorta vb pek çok özelliği bu programla takip edebiliyorsunuz. Grafik destekli özellikleri ile bir araca bir yıl içinde harcadığınız toplam tutarı görebiliyor gereksiz harcamalarınızın önüne geçebiliyorsunuz. Peki bu programı alan bir kişi nasıl kullanacak? Hangi sayfada neler yapabilecek? Hangi özellikleri görebilecek? İşte cevapları:
Araç Bakım Programı 2.0 kullanışı oldukça kolay ve kullanım kolaylığına nazaran oldukça donanımlı bir programdır.Programda her sayfaya ulaşmanızı sağlayacak sekmeler mevcuttur.  Ana sayfa arayüzü oldukça donanımlı hazırlanmaya çalışılmıştır.
Programı aldığınızda ilk olarak yapmanız gereken ana sayfadan "ARAÇ BİLGİLERİ" sekmesini seçmektir. "ARAÇ BİLGİLERİ" sekmesini seçtiğinizde karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Bu sayfayı kullanarak 25 farklı araca ait bilgi girişi yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus araçların günlük kullanım km'lerini mutlaka girmelisiniz. Çünkü birçok hesaplama günlük km baz alınarak yapılmaktadır. Bu sayfayı kullanırken bölümleri boş geçmemeye özen göstermelisiniz.
RUTİN BAKIM: Rutin bakım her aracın muntazam yaptırdığı 5000-10000 vb km bakımlarını ifade eder. Rutin bakım sayfasına gitmek için ana sayfadan "RUTİN BAKIM" seçeneğini seçmeniz gerekir."RUTİN BAKIM" sekmesini tıkladığınızda karşınıza yandaki gibi bir sayfa çıkar.Bu sayfaya geldiğinizde yapmanız gereken ilk iş hangi aracın rutin bakımını gireceğinizi seçmektir. Aracı seçtiğinizde araca ait bazı bilgiler karşınıza otomatik gelecektir. Daha sonra açık gri alanları doldurmanız yeterlidir. Sistem otomatik olarak diğer rutin bakımla ilgili hesaplamaları yapacaktır.Diğer rutin bakıma kalan günü, kalan km vb birçok hesaplama yapacaktır. Eğer rutin bakım sürenizin bitmesine 7 günden daha az varsa ana sayfadan araca ait rutin bakım uyarısı görmeye başlarsınız.
SİGORTA:  Sigorta her aracın yıllık yaptırmak zorunda olduğu yasal uygulamayı ifade eder. Sigorta girişlerini yapmak için ana sayfadan "SİGORTA" seçeneğini seçmeniz gerekir. Bu seçeneği seçtiğinizde karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Burada yapmanız gereken ilk iş yine sigorta yapacağınız aracı seçmektir. Aracı seçtiğinizde yine araca ait bazı bilgiler gelecektir. Daha sonra açık gri alanları doldurarak bu sayfanın kullanımını da bitirebilirsiniz. Açık gri alanları doldurduğunuzda sistem aracın sigortasına ait birçok hesaplamayı otomatik olarak yapmaya başlayacaktır. Diğer sigorta için kalan gününüz, kalan tutarınız vb birçok hesaplama bu alanda otomatik olarak yapılmaktadır. Yine sigortanın bitimine 7 günden daha az bir zaman varsa sistem ana sayfa üzerinden ilgili araca ait uyarı vermeye başlayacaktır.

Programı almak için konyatoptanci@gmail.com mail adresini veya İLETİŞİM adresimizi kullanabilirsiniz.

8 comments:

  1. Programlarınız ve dersleriniz için çok teşekkürler gerçekten de yararlı bir site işletiyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tşk ederim.

      Delete
  2. merhaba ıyı gunler bana bu program cok lazım yrdımcı olursanız cok sevinirim her gün dua ederim size

    ReplyDelete
  3. merhaba ıyı gunler bana bu program cok lazım her gun dua ederım mil adresıme yollarsanız bacakmurat06@gmail.con

    ReplyDelete
  4. Merhaba, böyle bir programa ihtiyacım var. Mümkün ise gönderebilir misiniz? atmaca.metin@gmail.com

    ReplyDelete
  5. merhaba banada excel Araç Bakım Programı 2.0 dosyasını göndermen mümkün mü
    gulenkalplerservis@gmail.com

    ReplyDelete
  6. merhaba banada excel Araç Bakım Programı 2.0 dosyasını göndermen mümkün müdür?
    teşekkür ederim ilginze iyi günler..
    seraltunn@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. İYİ GÜNLER
    EMEĞİNİZE SAĞLIK
    programı gönderebilirmisiniz.
    aergunaergun@gmail.com

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.