Arac Bakım Programı Güncelleniyor - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, June 1, 2015

Arac Bakım Programı Güncelleniyor

Ziyaretçilerimizin en çok ilgi gösterdiği programların başında gelen Araç Bakım Programı 1.0 güncelleniyor. Araç Bakım Programı 2.0 olacak yeni sürümün önceki özelliklerine ek birçok yeni özellik de bu yeni sürümle gelecek. Peki yeni sürümde neler olacak? Ne zaman güncelle yayınlanacak? İşte cevapları:
Araç Bakım Programı 1.0 kişisel bir aracı olanların tercih ettiği ve araçlarının vize takibinden yağ takibine kadar pek çok işleve sahip bir excel programı idi. Fakat bu programı tercih edenlerin en çok istedikleri ise birden fazla aracın kontrolünü yapabilme ve daha işlevsel olması idi. Bizde bu düşünceden yola çıkarak ve programı daha işlevsel hale getirebilmek için Araç Bakım Programı 2.0 versiyonunu hazırladık.
Araç Bakım Programı 2.0 ile önceki versiyonda olan tüm özellikler bu yeni sürümde de mevcut. Yeni versiyonun en önemli özelliği birden fazla aracın takibini yapabilme olanağına kavuşabilmeniz. Yeni sürümde bulunacakları listeleyecek olursak:
1- Daha işlevsel bir ana sayfa
2- Ana sayfadan tüm araçlara ait özellikleri takip edebilme
3- Bir araca ait tüm detayları ana sayfadan görebilme.
4- 25 araca kadar takip yapabilme.
5- Vergi kontrolü yapabilme
6- vize kontrolü yapabilme.
7- rutin bakımları takip edebilme
8- yağ bakımlarını takip edebilme
9-kasko takibini yapabilme
10- sigorta takibini yapabilme.
11-Araçlara ait diğer harcamaların takibini yapabilme
12-Araçlara ait raporlar alabilme vb.

Çok yakın bir zamanda programı ve resimlerini sizlerle paylaşacağım. Araç Bakım Programı 2.0 'a şimdiden talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İLETİŞİM adresinden bize ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.