Gelir Gider Programı 3.0 Örnek Uygulama-8 - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, May 3, 2015

Gelir Gider Programı 3.0 Örnek Uygulama-8

Gelir Gider Programı 3.0 'ın en yeni özelliklerinden biri de borç-alacak sayfasıdır. Borç alacak sayfası ile borçlarınızı ve alacaklarınızı takip edebilir, ödeme günü için kalan günü görebilir yıl içinde toplam borç ve alacaklarınızın tutarlarını takip edebilirsiniz. Şimdi örnek bir uygulama ile gelir gider programının bor alacak sayfasını incelemeye çalışalım.
Borç alacak sayfasını kullanmak ve kişiselleştirmek için veri sayfasından borç alacak kısmını doldurarak başlayalım:
Ana sayfaya giderek veri girişlerini seçin.
En sağda borç alacak için para birimi giriniz yazan yeri uygun şekilde doldurun. Biz borçlanabileceğimiz para birimleri olarak "TL,EURO,DOLAR,ALTIN" girişi yaptık. Siz dilerseniz bu verileri değiştirebilir veya yeni para birimleri ekleyebilirsiniz. Bu bölüme 6 adet para birimi girebilirsiniz.


Tekrar ana sayfaya gelelim ve "BORÇ-ALACAK" sekmesini tıklayalım. Karşımıza yandaki gibi bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfa ile artık borç ve alacaklarımızın girişini yapmaya başlayabiliriz.
Bu sayfada sırasıyla borç alacak girişi yapacağımız kişinin adı-soyadı, borç alacak türü( yani borç mu alacak mı), tarih, ödeme tarihi,para birimi ( veri sayfasından belirlediğimiz para birimlerinden biri),miktar, para birim tutarı ( siz buna döviz kuru da diyebilirsiniz. O günkü döviz kurunu yazın. TL için sadece 1 girin), eğer ödeme yapıldıysa durumunu girebilirsiniz.
Yanda örnek olarak girdiğimiz bir borç alacak uygulamasını inceleyebilirsiniz. Siz değer girdikçe program otomatik olarak gerekli hesaplamaları yapmaktadır. Borçlarınız ve alacaklarınız ayrı ayrı toplanmakta kalan günler hesaplanmaktadır. Eğer durum kısmına ÖDENDİ olarak giriş yaparsanız program yeniden hesaplama yaparak borç ve alacak tutarlarını güncelleyecektir.

Programı konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresinden talep edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.