Gelir Gider Programı 3.0 Demo Sürümü Yayında - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Thursday, May 28, 2015

Gelir Gider Programı 3.0 Demo Sürümü Yayında

Ziyaretçilerimizin oldukça ilgi gösterdiği programların başında gelen gelir gider programı 3.0 sürümünün demosu artık yayında. Programı kullanmak isteyenlerin denemesine olanak sağlayacak demo sürümü ile programı daha yakından tanıyacak özelliklerini keşfedebileceksiniz.
Birçok ziyaretçimin programın demosunu istemesi üzerine hız verdiğimiz demo sürümünü nihayet bitirdik. Her ne kadar demo sürümünde birçok özelliğe tam anlamıyla kullanamasanız da demo sürümüyle programı daha yakından tanıma ve deneme fırsatını elde edebileceksiniz. Peki demo sürümünde neler var? hangi özellikler kısıtlandı? İşte cevabı:
1-Demo sürümünde ana sayfada herhangi bir değişiklik olmadı. Ana sayfadan tüm sekmelere ulaşabileceksiniz.






2- Veri sayfasında görüntü öncekine benzer olmakla birlikte bazı özellikleri kısıtlandı. Örneğin tam sürümde gelir ve gider için ayrı ayrı 10 farklı tür girebilirken bu oran 4'e düşürüldü.





3- Tahmini bütçe kısmında herhangi bir kısıtlama yapılmadı. Bu sayfayı verilere göre doldurabilirsiniz.
4- Aylık gelir girişleri için sadece "OCAK" ayı açık bırakıldı. diğer aylar kullanıma kapatıldı. "OCAK" ayı gelir girişlerini deneyerek programın ay ay gelir girişlerini nasıl yaptığını deneyebilirsiniz.
5- Aylık gider girişleri için de sadece" OCAK" ayı açık bırakıldı. Bu bölümde de diğer aylar kapatıldı. "OCAK"ayı gider girişleri yaparak ay ay nasıl gider girişi yapıldığını deneyebilirsiniz.
6- Fark sayfasında bazı bölümler açık bırakılırken bazı bölümler kapatıldı. Bu bölümde de programın fark işleyişini deneyebilirsiniz.
7-Hem yıllık gelir dökümlerinde hem de yıllık gider dökümlerinde sadece "OCAK" ayı açık bırakılırken diğer aylar kapatıldı. Bu sayfanın da işleyişini "OCAK" ayına bakarak deneyebilirsiniz.
8-Yatırım işlemleri sayfası demo sürümü olması nedeniyle kapatıldı. Bu bölümü tam sürümde kullanabilirsiniz.
9-Borç-alacak sayfasında 7 satır kullanıma açık bırakılırken diğer satırlar kapatıldı.Açık alanları deneyerek programın borç alacak sayfasının işleyişini görebilirsiniz.

Programın demo sürümünü talep etmek için bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İLETİŞİM adresimizden ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.