Reklamlarınızı Excel Programlarımızda Yayınlatmak İster misiniz? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, April 13, 2015

Reklamlarınızı Excel Programlarımızda Yayınlatmak İster misiniz?

Ziyaretçi kitlesi her geçen gün artan sitemizde reklam verenlere de yer vermeye çalışıyoruz. Sitemizde excelle yapılmış birbirinden güzel ve yararlı birçok program bulunmakta. Sitemizde yer alan programlarımıza reklamınızın yerleşmesini ister misiniz?
Eğer bir şirketseniz veya adını duyurmak istediğiniz bir siteniz var ise programlarımız yardımıyla reklamınızı yapabilirsiniz. Programlarımızda sayfalara yerleştireceğimiz reklamlarla ve bu reklamlara verdiğimiz linklerle artık şirketinizin veya sitenizin reklamını yapmak oldukça kolay hale gelecek. Biz hazırladığımız programları kullanıcılarımıza ücretsiz sunarken sizde reklamınızı yapma fırsatı bulacaksınız. Bunun yanında reklam referanslarımızda adınızı her daim görebilecek ve reklamınızı uzun bir süre reklam referans sayfasında yapma fırsatı bulabileceksiniz. Peki programlara reklamları nasıl kabul edeceğiz? Bunun için ne kadar ödeme yapacaksınız? En az kaç kullanıcı ile reklamlarınız paylaşılacak? bu ve benzeri sorulara cevap vermeye çalışalım:
1- Sitemizde yer alan programlara reklam almak için reklamlarınızın cinsel içerikli, bölücü, siyasi vb kişileri olumsuz etkileyebilecek düzeyde olmaması yeterlidir. Reklamlarınız metin veya belirli düzeyde resim formatında olabilir. Reklamlarınıza link verebilirsiniz.
2- Her dağıttığımız programa verdiğimiz reklam bedeli 1 TL'dir. Yani siz dilediğiniz kadar kadar programa reklam yerleştirimi isteyebilirsiniz. Diyelim ki siz 10 programa reklam yerleştirilmesini istiyorsanız bunun için sadece 10 tl ödersiniz. Biz de program isteyen 10 kullanıcımıza sizin reklamınızı içeren programları ücretsiz veririz. Bunun yanında reklam veren şirket ismi olarak referanslar sayfamızda isminizi yazar ve link veririz. Böylece her gün sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımıza reklamınızı yapma fırsatı yakalarsınız.

Programlarımıza reklam yerleştirmek ve konuyla ilgili sorularınız için bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresimizden ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.