Gelir Gider Programı 3.0 Örnek Uygulama-6 - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Sunday, April 19, 2015

Gelir Gider Programı 3.0 Örnek Uygulama-6

Gelir gider programının en yeni sürümünü tanıttığımız bu yazımızda Fark sayfası ile ilgili örnek bir uygulamayı sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Gelir Gider programının bu yeni sürümü aynı zamanda birçok ayrıntının olduğu yani gelirinizi ve giderinizi ayrıntılarıyla görebildiğiniz bir birçok özellik içermektedir. Fark sayfası da gelir ve gider ayrıntılarınızı görebildiğiniz bir sayfa. Önceki örnek uygulamalarımızı hiç değiştirmeden fark sayfasını tanımaya ve örnek bir uygulama ile görmeye çalışalım.
Fark sayfasına ulaşmak için ana sayfaya gelin.
Ana sayfadan fark sayfasına iki farklı yoldan ulaşabilirsiniz. İster aylık gelir girişlerinden isterseniz de aylık gider girişlerinden fark sayfasına ulaşabilirsiniz. Biz örnek olarak Aylık gelir girişlerini kullanacağız. Ana sayfadan Aylık Gelir Girişlerine tıklayalım.




Ana sayfadan Aylık Gelir Girişlerine tıkladığınızda karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelir. Buradan en altta bulunan "YILLIK GELİR GİDER FARKI" sekmesini tıklayın.





Karşınıza yandaki gibi bir sayfa gelecektir. Buradan Yıllık gelir gider farklarınıza ait tüm detayları görebilirsiniz.
Bu sayfa ile yıllık gelirinizi-giderinizi, gelir gider farkınızı, yıllık fark ortalamanızı, ay bazında ayrıntılı gelir gider farklarını, en fazla olan gelir türünü, en fazla olan gider türünü vb birçok bilgiyi buradan takip edebilirsiniz.


Programı talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.