Gelir Gider 3.0 Örnek Uygulaması-2 - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Thursday, March 19, 2015

Gelir Gider 3.0 Örnek Uygulaması-2

Gelir Gider Programı 3.0'ın örnek uygulamasına devam ediyoruz. Geçen yazımızda programın ana sayfasını tanımış ve veri sayfasının kullanımını anlatmıştık. Bu yazımızda programın tahmini bütçe sayfası ile ilgili örnek bir uygulama yapmaya çalışacağız.
Gelir Gider Programı 3.0'ın veri sayfasına giriş yaptıysanız giriş yaptığınız tüm verileri ilgili alanlarda görebilirsiniz. Örneğin ilk yazımızda veri sayfasının gelir-gider-yatırım  çeşitlerini vb doldurmuştuk. Doldurduğumuz bu alanları ilgili alanlarda yani gelir sayfalarında ,gider sayfalarında yatırım sayfalarında tahmini bütçe sayfalarında vb görmeye başlayabilirsiniz. Örnek uygulamamıza başlayarak bunu görmeye çalışalım:
Veri sayfasını yandaki gibi hazırlamıştık. Gelirlerimiz Maaş,mesai ve diğer gelirlerdi. Bunun yanında giderlerimiz ise Ev kirası, taksit,gıda vb çeşitlerdi. Veri sayfasında yazdığımız bu çeşitler artık tahmini bütçe sayfasında da görünmeye başladı. Tahmini Bütçe sayfası ay ay kişisel bütçemizi oluşturacağız. Yani hangi gelirlerimiz ne kadar olacak hangi gider türüne ne kadar ayıracağız? bu hesaplamarı bu sayfada yapacağız. Bu sayfada yaptığımız bütçe daha sonra gelirler ve giderler sayfalarında da gözükecek ve gerçek gelir -giderlerle analiz edilecektir.
Yanda örnek bir tahmini bir bütçe uygulaması yaptık. Mart ayında tahmini gelirlerimizi tahmini giderlerimizi belirledik. Dikkat ettiyseniz veri sayfasında belirlediğimiz gelir ve gider türleri burada otomatik yansıdı. Bizim tek yaptığımız Mart ayında maaşımızı yani gelirlerimizi almadan bir bütçe oluşturmak oldu. Bundan sonra yapacağımız şey elimize geçen gelirleri girmek veya yaptığımız harcamaların girişini yapmak. Program tahmininizle gerçek gelir ve giderleri karşılaştıracak ve analiz ederek hangisine ne kadar harcadığınız veya tahmininizi tutturup tutturamadığınızı size bildirecektir.

Programı talep etmek için konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

9 comments:

  1. BU EKLENTİYİ MAİL ADRESİME GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ. PU EKLENTİ BİZE NEYE TAKABUL EDer. ilhan.1658ie@gmail.com

    ReplyDelete
  2. emeğinize sağlık..aytek48@hotmail.com adresine göndermeniz mümkün müdür?

    ReplyDelete
  3. rica etsem bana da gönderir misiniz
    okhan@arisancelik.com.tr

    ReplyDelete
  4. amercanli@gmail.com

    Desteğinizi rica ederim.

    ReplyDelete
  5. Merhaba; sezinkendibuyuyen@gmail.com gönderebilir misiniz? Teşekkürler...

    ReplyDelete
  6. kenanbuyuk26@gmail.com adresine gönderirmisiniz

    ReplyDelete
  7. emrahors1998@gmail.com a yollayabilir misiniz

    ReplyDelete
  8. Muratbaykal997@gmail.com gönderirseniz sevinirim

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.