Gelir Gider 3.0 Karşılaştırması - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Monday, February 16, 2015

Gelir Gider 3.0 Karşılaştırması

Gelir gider programı 3.0 kişiselleştirebileceğiniz birçok alanı ve donanımlı özellikleri ile kullanıcılarına gelir gider takibi yapma ve düzenleme fırsatı veren güzel bir programdır. Program daha önceki sürümlerinden farklı olarak birçok yeni özelliklere sahiptir. Peki gelir gider programı 3.0 ile daha önceki sürümlerin farkı nedir? Hangi artı özellikler bu programı daha cazip kılmaktadır?Gelir Gider Programı 3.0'ı önceki sürümleriyle karşılaştırdık, İşte 3.0 farkları:



1- Gelir gider programının önceki sürümlerinde ana sayfa gayet sadedir. İlgili sayfalara ulaşabileceğiniz sekmeler toplam gelir,gider ve fark alanı mevcuttur.
Gelir gider programı 3.0 ana sayfa bakımından oldukça zengindir. yine ilgili sayfalara ulaşabileceğiniz sekmelerin yanında kişiselleştirebileceğiniz ana sayfa sekmeleri de mevcuttur. Bunun yanında toplam gelir,gider fark alanının altında aylık gelir gider ve farkı görebileceğiniz bir alan mevcuttur. Hemen bu alanın altında yatırım işlemlerinizi ve borç-alacak işlemlerinizi takip edebileceğiniz bir alan mevcuttur.


2-programın önceki versiyonlarında analiz ayrı bir sayfada yapılırken yeni versiyonda analiz her gelir-gider ve diğer sayfalarda yapılmaktadır.



















3- Önceki versiyonlarda sadece genel bir toplam yapılırken yeni versiyonda ayrıntılı toplamlar yapılmaktadır.










4-Önceki versiyonlarda her sayfadan sadece ana sayfaya ulaşılabilirken yeni versiyonda programa ait birçok sayfaya ulaşma imkanı vardır.



5-Önceki versiyonlarda sadece gelir ve gider hesaplanırken yeni versiyonda yatırım işlemleri-borçlar,alacaklar gibi yeni özellikler eklenmiştir.





























Bu ve benzeri özellikleri ile gelir gider programı 3.0 gelir ve gider takibi yapmak isteyenler için oldukça kullanışlı bir programdır.
Programı talep etmek için bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

4 comments:

  1. HOCAM BU PROGRAMI GONDEREBILIRMISIN mtnrvrd11@gmail.com

    ReplyDelete
  2. programla ilgili mail adresinize dönüş yapılmıştır.

    ReplyDelete
  3. merhabalar programı genelmudur@caliskansosyalhizmetler.com a gönderebilirmisiniz

    ReplyDelete
  4. merhabalar programı genelmudur@caliskansosyalhizmetler.com a gönderebilirmisiniz

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.