Gelir Gider 3.0 İle Neler Yapabileceksiniz? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, February 6, 2015

Gelir Gider 3.0 İle Neler Yapabileceksiniz?

Ziyaretçilerimizden aldığımız destekle sürekli büyüyen sitemize yeni bir program katmanın heyecanını yaşıyoruz. Gelir Gider Programının en son ve en donanımlı sürümü olan Gelir Gider Programı 3.0 çok yakında sizlerin kullanımına sunulacak. Denemeleri biten program ile ilgili son rütuşlar da tamamlanmış durumda. Çok kısa bir zaman sonra program hakkında detaylı bilgiyi, kullanma kılavuzunu ve programa ait fotoğrafları sitemizde görebileceksiniz. Peki programı sitemizde tanıtmadan önce gelin bu en yeni ve oldukça donanımlı programla neler yapabileceklerinize bir bakalım.
Gelir Gider Programı 3.0 önceki sürümlerden oldukça farklı hazırlandı. Hem bu farklılıkları hem de bu program ile yapabileceklerinizi maddeler halinde görelim:
1- Programın en güzel ve çekici yanı programın birçok alanının kişiselleştirilebilmesidir. Yani bu yeni programla gelir -gider türlerinizi, yatırım türlerinizi vb birçok veriyi kendinize göre kişiselleştirebileceksiniz. Bu özellik ile programı tamamen kendinize göre uyarlayabileceksiniz.
2- Yine bu programla ay ay tahmini bütçe oluşturmanız da mümkün olacak. Her ne kadar önceki sürümlerde de tahmini bütçe oluşturabiliyor olsanız da yeni programla artık tahmini ve gerçek gelir giderinizi karşılaştırma şansınız olacak.
3- Gelir ve gider girişleri tamamen değişen yeni programda her gelir gider türünde girdiğiniz değerlerin ay ay ayrı hesaplamasını ve karşılaştırmasını alabileceksiniz.
4- Yıllık gelir ve yıllık gider dökümleri ile yine ayrıntılı veri analizine sahip olabileceksiniz. Yine bu bölümlerde hangi ay daha fazla geliriniz veya giderinizin olduğunu yıllık gelir gider ortalaması gibi pek çok analizi görebileceksiniz.
5-Artık bu yeni programla yatırımlarınızı da takip edebileceksiniz. Hangi alanda ne kadar yatırım yapmışsınız ne kadar almış ne kadarını satmışsınız yatırım tutarlarınız ne kadar vb verileri analizleriyle görebileceksiniz.
6-Yine bu programda borçlarınızı ve alacaklarınızı takip edebileceksiniz. Hangi tarihte kime ne kadar borç vermişsiniz kimden ne kadar borç almışsınız, hangi para biriminden borç yada alacak işlemleriniz var ayrıntılı görme şansınız olacak.

Gelir Gider Programı 3.0 ile yapabilecekleriniz elbette bunlarla sınırlı değil. Programı kullandıkça daha pek çok özelliğini keşfedeceksiniz.

Programı almak isteyen ziyaretçilerimiz bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresimizden ulaşabilirler.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.