Gelir Gider Programı 2.4 Yayında - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Wednesday, January 7, 2015

Gelir Gider Programı 2.4 Yayında

Gelir gider programını sizlerin beğenisi ve desteği ile geliştirmeye devam ediyoruz. Daha önceki yazımızda gelir gider programını güncelleyeceğimizi duyurmuştuk. Yepyeni özellikleri ve daha fazla donanımla Gelir Gider Programı 2.4 artık yayında. Gelir gider 2.4 programı da her zamanki gibi kullanımı oldukça kolay bir program. Her yaştan insanın rahatlıkla kullanabileceği programda, değişenleri neler merak ediyorsanız işte cevabı:
Gelir Gider 2.4 programı önceki sürümden farklı olarak birkaç özellik eklenerek geldi. Kişisel, ailenizin vb kullanılabilecek programda her şeyden önce renk temaları değiştirildi. Renk temaları daha canlı olarak karşımıza çıkmakta. Bunun yanında hem ana sayfada hem de diğer sayfalarda artı özellikler eklendi. Görünüme biraz çeki düzen verildi. Programın en önemli artılarından biri de sayfalar arası geçişler daha hızlı hale getirildi. Bunun yanında değişen birçok özellik de mevcut. İşte fotoğraflarla Gelir Gider Programı 2.4:

ANA SAYFA:
Bu sürümde ana sayfa renk teması değiştirildi. Kalan bölümüne koşullu biçimlendirme eklendi. Eğer toplam gideriniz gelirinizi geçtiyse kalan kutucuğu renk değiştirerek sizi uyarıyor. Bu özellik ile de harcamalarınızı kontrol altına almayı ve giderlerinizin gelirlerinizi geçmemesini hedeflendik Bunun yanında ana sayfada en alta iki özellik eklendi. Bu özelliklerden mavi kutucuklu olanla ay ay gelirlerinizi takip edebiliyorsunuz. Diğer kutucukla ay ay giderlerinizi görmeniz ve takip etmeniz mümkün.

GELİRLER:
 Gelirler sayfası hem renk teması hem de özellik olarak yeniden değiştirildi. Bu sayfada ay ay giderleri girebildiğiniz gibi toplam gelir ,toplam gider ve Fark sayfalarına ulaşmanız da mümkün hale getirildi. Bunun yanında toplam giderlerinizi görebilmeniz için Gelirler sayfasına bir bölüm eklendi. Böylece toplam gelirlerinizi buradan da takip edebileceksiniz.



GİDERLER:
Giderler sayfası da gelirler sayfası gibi hem renk hem özellik olarak yenilendi. Bu sayfadan da ay ay giderlerinizi girebileceğiniz gibi toplam gider, toplam gelir ve fark sayfalarına ulaşmanızı sağlayan sekmeler eklendi.  Bunun yanında aynı gelirler sayfasında olduğu gibi giderler sayfasında da toplam giderinizi takip edebileceğiniz bir bölüm eklendi.



YENİLENEN DİĞER SAYFALARIMIZ İSE :
 Gelir gider analiz sayfası
 Araç harcamaları sayfası
 Fark Sayfası
 Aylık Gelir Sayfası

 Kira Sayfası
 Telefon Harcamaları
Taksit Sayfası

 Toplam Gelir Sayfası
Toplam Gider Sayfası











Programa ulaşmak için bize konyatoptanci@gmail.com mail adresinden veya İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

1 comment:

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.