Sitemizden Yeni Bir Program-Apartman Yönetim Programı 1.0 - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Saturday, November 29, 2014

Sitemizden Yeni Bir Program-Apartman Yönetim Programı 1.0

Excel dersleri ve programlarını ihtiyacı olanlarla buluşturmayı hedefleyen sitemizden yeni bir program haberimiz var. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım apartman yöneticilerinin işini kolaylaştıracak Apartman Yönetim Programı 1.0 tamamlandı.
Sitemizde excel derslerinin yanında en çok takip edilen alanlardan biri de excelde hazırladığımız programlardır. Gelir gider programı sitemizi takip edenlerin bildiği ve sevdiği bir program. Gelir gider programının yanında uzun zamandır uğraşdığım yeni bir programı da sizlerle buluşturmaktan oldukça mutluyum.Apartan yöneticileri için hazırlanan yeni programımızla artık apartman yöneticiliği yapmak hiç de zor olmayacak. Apartman Yönetim Programı 1.0 ile yapmanız gereken sadece giderlerinizi ve topladığınız aidatları girmek. Gerisini program sizin için otomatik yapacaktır. Peki Apartman Yönetim Programı 1.0 ile neler yapabilirsiniz? İşte cevabı:
1- 100 kişiye kadar üye girişi yapabilirsiniz.
2- Üye bilgilerinizi gelirlerinizi giderlerinizi ve kasa durumunuzu ana sayfadan anlık takip edebilirsiniz.
3-aylık gider kalemlerinizi girebilirsiniz. Siz aylık gider kalemlerinizi girdiğinizde sistem otomatik üyelere bu gider kalemlerini eşit olarak paylaştıracaktır.
4-aylık gelirlerinizi yani topladığını aidatları girebilirsiniz. Burada aynı zamanda fazla ödemeleri, eksik ödemeleri, gecikme cezalarını devreden fazla eksik ödemeleri veya gecikme cezalarını da görebilirsiniz.
5- Varsa sıcak su girişlerini yapabilirsiniz.
6- Aylık gelir ve gider raporlarınızı alabilirsiniz.
7- Ana sayfanızda hangi üyenin hangi ay ne kadar aidat ödediğini veya ödeyeceğini, eksik ve fazla ödelerini, gecikme cezalarını, sıcak su tutarlarını görebilirsiniz.
8- Yıllık işlemlerinizi girebilir veya takip edebilirsiniz.

Bu saydıklarımız programın özelliklerinden bazıları. Eğer sizde bir apartman yönetiyor veya yönetmeye başlayacaksanız bu programı kullanmanızı tavsiye ederim. Program talep etmek her zaman olduğu gibi oldukça kolay. Eğer sizde Apartman yönetim programı 1.0 almak istiyorsanız bize konyatoptanci@gmail.com adresinden veya iletişim adresimizden ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.