Kişiye Özel Gelir-Gider Programı Olur mu? - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Friday, June 13, 2014

Kişiye Özel Gelir-Gider Programı Olur mu?

Sitemizin en çok ilgi gören programı olan gelir gider programı güncelleşmeye ve yeniliklerine devam ediyor. Bu kezde kişiye özel bir gelir gider programı hazırlıyoruz.

Kişiye özel gelir gider programı olur mu? demeyin. Evet olur. Program mantığı aynı kalmak şartıyla kişiye özel gelir gider programı hazırlıyoruz. Program mantığından kastımız gelir ve gider olmak üzere iki ana başlıktan oluşacak olması. Peki kişiye özel bir program nasıl olacak? örneklerle anlatmaya çalışalım.
Program arayüzünde gördüğünüz gelir ve gider kalemlerini, hangi giderin ayrıntıları olacağını siz karar veriyorsunuz. Bir örnekle açıklamaya çalışalım:
Ali isminde bir ziyaretçimiz bizden kişiye özel bir program talep etti diyelim. Ali bey gelir kalemleri olarak maaşını, maaşı dışında eşinin maaşını, kira gelirlerini ve yaptığı ek işlerin gelirlerinin yazılmasını istedi. Bu durumda gelirler bölümünü Ali beyin bize belirttiği gibi yeniden düzenliyoruz. Yani yandaki bölüm artık Ali Beyin istediği gibi yeniden düzenlenecek.
Ali Bey gider kalemlerinin de yeniden düzenlenmesini istedi diyelim. Yani bizim yazdığımız giderlerin dışında veya ilave olarak gider kalemlerinin eklenmesini istedi diyelim. Bu durumda yandaki bölüm yani gider bölümü yine Ali beyin istediği gibi yeniden düzenlenecek.

 Ali Bey programın arayüzünde bulunan gelir veya gider isimlerinde değişiklik talep etti diyelim. Bu durumda Ali beyin bizden talep ettiği değişiklikler yine arayüze yansıtılacak. Yanda gördüğünüz arayüz artık Ali beyin istediği gibi yeniden dizayn edilecek.

Bununla birlikte programda yer alan tahmini bütçe ve analiz bölümleri de Ali beyin bizden talep ettiği ayrıntılarla yeniden değiştirilecek.

Peki  kişiye özel bir gelir gider programı almak için ne yapmalı? Ne kadar ücret ödenecek?
Kişiye özel gelir gider programını almak için  iki farklı yolu deneyebilirsiniz
1-İlk yöntem konyatoptanci@gmail.com mail adresine veya iletişim bölümüne kişiye özel bir gelir gider programı istediğinizi belirtiyorsunuz. Mail bize ulaştıktan sonra size gelir ve gider kalemlerini, arayüz değişikliklerini yazmanızı istediğimiz bir maille geri dönüş yapıyoruz. Siz bize gelirlerde ve giderlerde neler değiştirecekseniz veya arayüzde nasıl bir değişiklik istiyorsanız yazıp dönüş sağlıyorsunuz. Programınız hazır olduktan sonra size programa ait resimleri gönderiyoruz. Beğendiğiniz veya eklemek istediğiniz bölümleri tekrar belirtebiliyorsunuz. Eğer her şey tamamsa program ücretini ödeyerek programı satın alabiliyorsunuz.

2- Eğer ben bu kadar ayrıntıyla uğraşamam diyorsanız o zaman kişiye özel gelir gider programı talep edin formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Ayrıntılı olarak formu doldurup bize göndermeniz yeterli. Program hazır olduğunda verdiğiniz mail adresinden sizinle iletişime geçerek ve program ücretini ödeyerek programı alabilirsiniz.





No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.