Gelir Gider Programı Güncellendi - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Wednesday, April 9, 2014

Gelir Gider Programı Güncellendi

Ziyaretçilerimizin en çok beğendiği ve takip ettiği gelir gider programı 2.3 programı güncellendi. Gelir gider 2.4 adını verdiğimiz programın yeni sürümünde yeni özellikler ekledik. İşte gelir gider programının yeni sürümündeki özellikler:

Programın arayüzü önceki sürümündeki ile aynı. Bu arayüze 4 yeni özellik eklendi. Eklediğimiz özellikler bir ailenin özellikleri dikkate alınarak eklendi. Bu yeni özellikler Borçlar-Alacaklar-Yatırımlar-Yardım olmak üzere 4 ana başlıkta toplandı.

 Yeni eklenen borçlar sayfamızda borçlarınızı kontrol edebiliyorsunuz. Sayfada borç alınan kişiyi, borç alma tarihini, ödeme tarihini,Ödeme miktarı, kalan miktar gibi özellikler bulunmakta. Bu bölüm sayesinde borçlarınızı kontrol altına alabileceksiniz.

Alacak sayfamızda ise borç olarak verdiğiniz paranızı kontrol edebileceksiniz. Yine bu sayfamızda parayı alacağınız kişinin veya kurumun adı- borç verme tarihiniz, Alacak miktarınız, paranızı alacağınız ödeme tarihi, aldığınız miktar gibi özellikler bulunuyor. Yine bu bölüm sayesinde alacaklarınızı takip etmeniz kolaylaşacaktır.

Yatırım sayfamızda birikimlerinizi kontrol edebileceksiniz. Bu sayfamızda artan paranızla yatırım yaptıysanız yaptığınız yatırımların adı, miktarı, birim maliyeti TL karşılığı gibi birçok özellik bulunmakta.

Yardım sayfamızda ise programı kolayca kullanmanız için adımlar gösterilmekte. Bu sayfa sayesinde programı kimseye danışmadan kolayca kullanabileceksiniz.
Gelir gider programı 2.4 yeni haliyle siz değerli kullanıcılarını bekliyor.  Programa sahip olmak için konyatoptanci@gmail.com adresini veya iletişim adresimizi kullanabilirsiniz.

3 comments:

  1. rica etsem programı gönderirmisiniz hakann8@gmail.com

    ReplyDelete
  2. merhaba iyi calısmalar..
    programı denemek istiyorum
    simdiden teşekkürler

    enderlion@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. merhaba eğer ücretsiz ise bana da gönderir misiniz. şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

    ReplyDelete

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.