Gelir-Gider Programı 2.1 Özellikleri - Yazılım-Mobil-Ticaret Uygulamaları&Haberleri

Tuesday, March 26, 2013

Gelir-Gider Programı 2.1 Özellikleri



Gelir gider programının yeni sürümü olan gelir gider programı 2.1’i kısa süre önce yayımlamıştık. Gelir gider programının bu yeni sürümün de önceki sürümlerindeki özellikleri korumakla birlikte yeni özelliklerde eklendi. Bu makalemizde programın var olan hem de yeni eklenen özelliklerini incelemeye çalıştık. İşte gelir gider programı 2.1’in özellikleri:

1-      Aylık tahmini bütçe (yeni)
2-      Gelirler
3-      Giderler
4-      Fark
5-      Kiralar
6-      Taksitler (yeni)
7-      Araba Harcamaları
8-      Telefon Harcamaları
9-      Gıda Harcamaları
10-  Elektrik-Su harcamaları (yeni)
11-   Diğer giderler
12-  Gelir-Gider Analizi (yeni)
Şimdi bu özellikleri sırasıyla ayrıntılı olarak inceleyelim:
1-      Aylık Tahmini Bütçe: bu özellik programa yeni eklendi. Bu özellik ile aylık harcamalarınıza başlamadan önce tahmini bir bütçe oluşturabiliyorsunuz. Böylece ne kadar geliriniz var, ne kadar gideriniz var, nereye  ne kadar harcayacaksınız, ay sonunda elinizde ne kadar kalacak gibi soruları tahmini olarak buraya ekleyebiliyor ve hesaplayabiliyorsunuz.
2-      Gelirler- giderler-Fark: bu özellikler önceki sürümlerde olduğu gibi durmakta. Bu özelliklerle aylık bütün gelirlerinizi, giderlerinizi girebiliyorsunuz.Fark bölümü ile gelir ve giderleriniz arasındaki farkı görebiliyorsunuz. Böylece ne yıl içinde ne kadar birikiminizin olduğunu  takip edebiliyorsunuz.
3-      Kiralar,Taksitler, araba harcamaları, telefon harcamaları,gıda harcamaları, gıda harcamaları,elektrik-su harcamaları,diğer giderler: Aslında bu özellikler yaptığınız ve giderler bölümüne girdiğiniz harcamalarınızı ayrıntılı olarak takip etmenizi sağlayan ve giderlerinizi ayrıntılı olarak takip etmenize olanak veren bölümlerdir. Bu özellikler ile nereye  ne kadar harcama yaptığınızı grafikleriyle ayrıntılı olarak görebilirsiniz.
4-      Gelir gider analizi: bu özellik de programa yeni eklendi. Bu özellik ile tahmini bütçe ve gerçek gelir giderleriniz arasındaki analizleri görebiliyorsunuz. Böylece tahminlerinizin ne  kadar gerçekçi olduğunu görebiliyor ve harcamalarınızı ona göre tekrar gözden geçirebiliyorsunuz.










Gelir gider programı 2.1 önceki sürümlerindeki daha farklı bir görünüme kavuştuPrograma sahip olabilmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

İletişim Bilgileri:
Sitemizin İletişim bölümü veya


No comments:

Post a Comment

Yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda geri dönüş yapacağız.